Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 18°C Még több cikk.

Átadták az Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér felújított épületét Lövőn

Nagy ünnepre gyűltek szombaton délután össze a lövőiek: birtokba vették a több mint 73 millió forintból felújított Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér épületét. Ide járhatnak majd kikapcsolódni, feltöltődni a helyiek.
– Szóhoz sem jutok. Igazán impozáns lett a felújított épület és nagyon jó, hogy ennyi funkcióval szolgálja majd a lövőieket. Szebb és nagyobb, ráadásul tartalmasabb a központ, ez mindnyájunk számára nagy öröm – fogalmazta meg érzéseit a Kisalföldnek Varga Tiborné, vagy ahogy a településen ismerik, Babi néni.

A nyugdíjas tanítónő is ott volt az Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér ünnepélyes átadásán. Az elnevezés egy olyan központot takar, ahol helyet kap többek között a családsegítő és gyermekjóléti szolgálat, a továbbképzésekre alkalmas tágas szobák, a könyvtár, az idősek klubja és az ifjúsági klub helyiségei, konditerem a megfelelő öltözőkkel és vizesblokkokkal, az udvaron pedig tágas és fedett közösségi tér szolgálja a közös ünnepeket.

A lövőiek ünnepelve vették birtokukba a felújított és kibővített épületet szombaton délután.
 Az Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér új épülete.


– Több mint ötvenhárommillió forintot nyertünk a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal pályázatán. Az elnyert támogatást az önkormányzat még húszmillió forinttal kiegészítette – mondta el Balics János polgármester. A központ alagsorának felújításával 250 négyzetméteres közösségi tér is létrejött, s az épület számos eszközzel, bútorral egészült ki.

Fotó:
A lövőiek ünnepelve vették birtokukba a felújított és kibővített épületet szombaton délután.


– A fejlesztéssel a helyi civil szervezeteknek, a lakosoknak biztosítani tudjuk, hogy egy épületen és téren belül megfelelő feltételekkel, igényes környezetben megtalálhassák szabadidejük hasznos eltöltésére különböző programjainkat, szolgáltatásainkat – emelte ki Balics János.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Füredi Fitness és Sówellness Stúdió, a női igényekre hangolva

A másfél hónapja tartó edzésfolyamat eredményeit tekintve elégedettek lehetnek formabontóink. (x) Tovább olvasom