Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Átadták a beépített tetőteret

Sopron - Szakmai napot tartott a Benedek Elek Pedagógiai Kar Szociálpedagógiai Szakkollégiuma. A fogyatékossággal élők mindennapjaiba tekinthettek be az érdeklődők. Átadták az egyetemfejlesztési projekt keretében megvalósult új tetőteret is.
Másság-azonosság címmel szervezett a fogyatékossággal élők mindennapjait bemutató szakmai napot a Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek-karának szociálpedagógiai szakkollégiuma.

– Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink gyakorlati ismeretei minél szélesebb körűbbé váljanak, ehhez nyújt segítséget a szakmai nap, ahol mindenki saját élmények révén ismerheti meg még jobban a fogyatékossággal élők mindennapjait – mondta el dr. Bodnár Gabriella egyetemi docens, a Szociális és Neveléstudományi Intézet igazgatója, a szakkollégium vezetője.

A szakmai napon részt vevők a látás-, hallássérültek, valamint testi fogyatékossággal élők mindennapjaiba nyertek betekintést.
A szakmai napon részt vevők a látás-, hallássérültek, valamint testi fogyatékossággal élők mindennapjaiba nyertek betekintést.


Takács Judit tanársegéd hozzátette, a szakmai napon négy szekcióban folyik a munka. – Bemutatkoznak látás-, hallássérültek, valamint testi fogyatékossággal élők, továbbá Próbáld ki, éld át! címmel ki lehet próbálni a fogyatékossággal élők eszközeit.

A Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kara 250 millió forinttal részesült az 1,1 milliárdos egyetemi
HEFOP-pályázatból. Ebből infrastrukturális fejlesztések mentek végbe, melyek lezárásaként csütörtökön átadták a kar újonnan beépített tetőterét.

A beruházásból egy multifunkcionális közösségi helyiség, egy társalgó, szemináriumi termek, akadálymentesített vizesblokkok, lift, valamint számítástechnikai eszközök vásárlása és fűtéskorszerűsítés valósult meg.

Olvasóink írták

  • 1. emma hats 2008. április 19. 10:27
    „faszság”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új összevont gyermekvédelmi intézmény jöhet létre

Győr-Moson-Soprn - A hónap elejétől összevonta a megyei közgyűlés a soproni József Attila… Tovább olvasom