Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Aranyos nyugdíjasok

Arany minősítéssel tért haza a Soproni és Csornai Baráti Kör az Országos Nyugdíjas Ki mit tud?-ról, ahol a Három nővér című paródiát adták elő. Ők is és a nézők is élvezték a darabot.
Ezerhatszáz résztvevője volt az idei Országos Nyugdíjas Ki mit tud?-nak, úgyhogy igazán aktívak a magyar nagypapák és nagymamák. A soproniak ezúttal egy különleges formációval léptek fel, ami túlmutat korábbi sikereiken is. A soproniak és a 45. jubileumát ünneplő Csornai Íriszek egy korábbi Ki mit tud?-on ismerkedtek össze, s váltak barátokká. Olyannyira, hogy az idei megmérettetésre már közösen készültek.
A csoport férfi tagjai a Három nővér paródiáját adták elő nagy sikerrel.

– Sokat kellett a próbaidőszakban utazgatni, de ezt sem bántuk, úgy éreztük magunkat, mint az igazi színinövendékek, hol Sopronban, hol Csornán voltak a próbák sok nevetéssel, közös vacsorákkal, s mindez csak még jobban elmélyítette a kapcsolatot – mesélte Wéber Károlyné, a soproni csoport egyik tagja, aki „szólóban" is fellépett; Várnai Zseni Mama című versének szavalatáért megkapta az arany minősítést.

S aranyat kapott a Három nővér is, azaz Makk József, Bertalan Miklós, Homoki András, Wéber Károly, Szóka Sándor és Kerezsi László is. A női szerepeket kellő finomsággal vitték színre a nagypapák.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állásajánlatok Sopronban

Tovább olvasom