Kisalföld logö

2019. 02. 20. szerda - Aladár, Álmos 2°C | 11°C Még több cikk.

Amikor Zsófi néni lájkol - fotók

A soproni Natura családi délelőtt megmutatta, hogy JÓL is lehet szemetelni. A hulladék pedig értékes nyersanyag.


- Immár két éve, hogy megrendezzük a Zöld Állomás üzletünk előtti parkolóban a Natura családi délelőttünket – fogalmazott Éder Andrea, főszervező. - Célunk, hogy a soproni kiskereskedők, őstermelők, iskolák portékái folyamatosan az érdeklődők elé kerülhessenek, ezzel is erősítve szerepüket a fenntartható városi mindennapokban. Az egészséges környezet csak egészséges emberek mellett kap értelmet, ezért az egészség és az információ mindig szerepet kap a programon. Ma már 15 állandó partnerrel dolgozunk és nekik, vagyis az elégedettségüknek is köszönhetjük, hogy ez a szám növekszik. A kezdetek óta velünk vannak masszőrök is, akik a tudományukból ingyenesen adnak egy kis kóstolót a jelentkezőknek. Mivel a cégünk profilja a hulladékgyűjtés, minden Naturán központi szerephez jut a hulladék is. Alkalomról alkalomra élményszerű kapcsolatot teremtünk a lakosság és az STKH között.

Natura Sopronban: Szemeteljünk JÓL!


Nagy siker volt a fotósparaván, amely mögött kukásként lehetett a világra mosolyogni, a lomtalanítás alkalmával megmentett vájlingokból készített célbadobó játék vagy a szelektív totó, mely viccesen magyarázza el, milyen könnyű JÓL szemetelni.
A szombati Natura vendége volt a Strokes együttes, a kukákon és műanyagpalackokon muzsikáló vidám fiúk, akik kiváló hangulatú indítást adtak a programnak. Az újszerű mozgásformát képviselő, rugalmas talpakon bemutatott Kangoo sport sok érdeklődőt vonzott, így a testmozgás is aktív része lehetett a délelőttnek. A "Most Zsófi néni lájkol!" címmel meghirdetett fotópályázat kiállítására és díjkiosztójára is sor került, a nyertes Kőszegi úti óvoda képviselője boldogan vehette át a jutalmát.

A délelőtt zárása visszakanyarodott a hulladékokhoz. A "Tapossa laposra!" parádéval látványosan érzékeltették, hogy az összelapítva gyűjtött műanyagpalackok milyen sok helyet hagynak másoknak is, akik szintén figyelnek a Föld egészségére.

Mint megtudtuk, idén még kétszer lesz Natura: ezüst és arany vasárnap előtti szombaton az Ezüst illetve Arany Natura.

Előzmény:

A családi délelőtt megnyitóján a Strokes együttes lép fel, majd testet-lelket melengető programok következnek, ahol mindenki megtalálhatja a hozzá közel álló elfoglaltságok mellett az egészségét, jó közérzetét elősegítő portékákat is. Mindemellett kipróbálhatják a Kangoo sportot, és lesz játszóház is.

A programban többek között megtekinthető a „Most Zsófi néni lájkol" fotópályázat képeiből rendezett kiállítás és annak díjátadója is.

Olvasóink írták

  • 3. bogabo 2011. november 13. 13:51
    „meg ha annyira nagy siker volt a fotósparaván, akkor egy képet megnéztünk volna róla :)”
  • 2. józanparaszt 2011. november 13. 13:49
    „moderálva, köszönjük”
  • 1. józanparaszt 2011. november 13. 10:12
    „"Immár kér éve, hogy minden megrendezzük a Zöld Állomás üzletünk előtti parkolóban a Natura családi délelőttünket" ez meg egy nyelvi-stilisztikai hulladék, nemigaz Kisalföld? azért 1x legalább 1x érdemes lenne átolvasni, amit írnak...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hol van Sopronban a Sárgaház városrész?

Az Android már tudja, hogy milyen lesz a másnapi időjárás. Sőt, Sopronban új városrészt is… Tovább olvasom