Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Ajándékok az óvodának

A foglalkozásokhoz, közös játékhoz szükséges eszközök megvásárlásával kedveskedtek a Foreno kft. munkatársai a brennbergbányai óvodásoknak. Az ajándékot szerdán adták át.

A Foreno dolgozói maguk is segítségre, támogatásra szorulnak, ennek ellenére lelkesen gyűjtöttek adományt, hogy karácsony közeledtével örömet szerezzenek a brennbergbányai óvodásoknak. Olyan ajándékokat vittek, amivel a foglalkozásokon közösen játszhatnak a gyerekek.

A megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató Foreno Nonprofit Kft. idén szeptemberben költözött a volt brennbergi általános iskola épületébe azzal a céllal, hogy ott telephelyet létesítsen dolgozói számára. A területen már megkezdődtek az átalakítások, a tervek szerint 2012 áprilisától megindul a munka már a megváltozott munkaképességű dolgozók igényeinek megfelelően kialakított műhelyekben.

A Foreno munkatársai fonott babakocsit és kisasztalt ajándékoztak a gyerekeknek.
A Foreno munkatársai fonott babakocsit és kisasztalt ajándékoztak a gyerekeknek.


– A cég üzleti filozófiáját, a nyitottságot, segítő tevékenységet szeretnénk az új telephelyünkön is meghonosítani – mondta Földes Tamás, a kft. ügyvezetője. – Erre a közelgő ünnepek is alkalmat adnak. Így kerestük a kapcsolatot a telephelyünk szomszédságában működő óvodával. A gazdasági helyzet gondjai mindkét intézmény működését megnehezítik. Az együttműködés, összefogás segíthet a nehézségek leküzdésében, főleg, ha egy gyerekeket nevelő intézményről van szó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így lesz rögtön puha a mézeskalácsunk

Ez nagyon jó receptet, s bizton állíthatjuk, hogy valóban puha lesz és az is marad, ha megfelelően… Tovább olvasom