Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson -3°C | 10°C Még több cikk.

A várost népszerűsítik - Soproniak a Magyar Világtalálkozón - fotók

A Sopron Régió Turisztikai Központ idén is jelen van a Lurdy-házban megrendezett VI. Magyar Világtalálkozón, hogy nemzetközi szinten népszerűsítse a város és a környező települések idegenforgalmát.
A tapasztalatok alapján a legnagyobb érdeklődés a nyári programokra, illetve a Sopron és környéki természetközeli szálláslehetőségekre irányult. A külföldi magyarok figyelmét kiemelten megragadta az újonnan megnyílt Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház, illetve a 2015-ben Európai Örökség címet elnyert Páneurópai Piknik Emlékpark. 
Soproniak a Magyar Világtalálkozón


Sopron mellett idén Zsira és Sopronhorpács is önálló kiállítóhellyel képviseli magát. A soproni stand idén két vendéggel is büszkélkedhet: a balánbányai Botorka Művelődési Egyesület erdélyi programajánlatokat kínál, továbbá László Maya grafikus és könyvillusztrátor egyedi tollrajzai, akvarellképei kerültek kiállításra.

A világ minden részéről összesereglő magyarok fesztiválhangulatú találkozóján a kultúra, a közélet, a tudomány, a művészet, a civilszféra, az üzleti világ, a hitélet, és a sport szereplői mutatkoznak be.  A számtalan program közül minden korosztály kedvére válogathat.

A Magyar Világtalálkozó idei díszvendégei Latin-Amerika, az Őrvidék magyarsága és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye.

A rendezvénysorozat megszervezésében a Panoráma Világklub öt kontinens mintegy 80 országát, államát átölelő közel 200 társklubja mellett számos civilszervezet, intézmény, cég közreműködik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jegycsere felár nélkül - Változott a GYSEV díjszabása

Kezelési költség mentes lett a menetjegyek cseréje, miként egyszerűbben lehet majd kisállatot… Tovább olvasom