Kisalföld logö

2019. 03. 18. hétfő - Sándor, Ede 5°C | 17°C Még több cikk.

A Templom utcában kezdheti a tanévet a Széchenyi-iskola

Sopron - Ha minden kedvezően alakul, szeptember 10-én már a Templom utcai új épületben kezdheti a tanévet a Széchenyi István Gimnázium. Jövő héten bejárást tartanak, ekkor dől el véglegesen a költözés időpontja.
Jó ütemben haladnak a Széchenyi István Gimnázium Templom utcai tömbjének átalakítási munkálatai.


''A tervek szerint az évnyitót már az új épületben tartják.''

– A közelmúltban azt az információt kaptam a kivitelezőktől, hogy jó esélyt látnak a mihamarabbi költözésre – tudtuk meg Szabó Miklós igazgatótól. – Ez azt jelenti, hogy a könyvosztást szeptember 3-án és 4-én még a Győri úton, a tanévnyitót 9-én azonban már a belvárosban tarthatnánk meg. A köztes időben pedig sor kerülne a költözésre.

Kerekes Attila főmérnök, a beruházási csoport vezetője a Kisalföldnek elmondta, a kivitelezők, a városvezetők és a szakhatóságok
augusztus 23-án átfogó bejárást tartanak. Ekkor kiderül, mikor kerülhet sor ténylegesen a költözésre. – Jó az épület készültsége, elvileg rövidesen megtörténhet az átvétel – mondta el a főmérnök. – Ehhez azonban a használatbavételi engedély is szükséges, melyet a szakhatóságok állítanak ki. Jövő csütörtökön bizonyossá válik, hogy szeptember 3-án a Győri úton, vagy 10-én a Templom utcában kezdi-e az évet a Széchenyi-gimnázium.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset a Cseresznye soron

Elgázoltak egy kismotor-kerékpárral közlekedő nyugdíjas asszonyt Sopronban a Cseresznye sor és a… Tovább olvasom