Kisalföld logö

2019. 02. 20. szerda - Aladár, Álmos 2°C | 11°C Még több cikk.

A soproni KDNP üdvözli, hogy nagypéntek munkaszüneti nap lesz

A KDNP Soproni Szervezete kettős örömét fejezi ki, hogy az Országgyűlés két, a családok és a közösségek megerősítését szolgáló döntést fogadott el mai ülésén, a kormánypártok és az ellenzék támogatásával.
Az egyik: a bírósági végrehajtásról szóló törvény módosítása, amely azoknak a családoknak segítség, mentőöv, akiket otthonuk elvesztése fenyeget. A jogszabály alapján a becsérték száz százalékán lehet kiírni árverést végrehajtás alatt álló ingatlanra és semmiképp sem maradhat fenn a hitelezők által behajtható tartozás.

A folyamatos árverés egy éven keresztül szintén ezen a százalékos arányon történhet, a következő árverésen 90 százalékra mehetnek le, ami szintén fontos az adósmentés szempontjából.

Üzenetértékű az is, hogy a Parlament 98 százalékos többséggel, nem szavazat nélkül fogadta el a javaslatot, hogy a Nagypéntek munkaszüneti nap legyen. Ez bizonyítja, hogy Magyarország kormánya és Parlamentje elkötelezett az ország keresztény értékrendisége megerősítésében, ami fejlődésünk és jövőnk egyetlen útja.

Azzal, hogy a kormány pihenőnappá tette a nagypénteket lehetőséget biztosít mindenkinek - hite szerint - méltó ünnepre, vagy pihenésre, lelki-testi feltöltődésre. Örömteli, hogy a magyar gazdaság teljesítménye lehetővé teszi , hogy megtörténhessen a családok megerősítése és egy értékrendjében alapvető nap munkaszüneti nappá nyilvánítása. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyet még nem látott 2.: így futott a tolvaj plazmatévével a fején Sopronban - videó

Ilyet még nem látott 2.: így futott a tolvaj plazmatévével a fején Sopronban - videó
Egy köztéri kamera vette fel a jelenetet. A tévét azóta visszaadták jogos tulajdonosának. Tovább olvasom