Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 14°C | 26°C Még több cikk.

A soproni asszony a verésbe halt bele

Ismét gyilkosság borzolja a kedélyeket Sopronban. Egy férfi olyan brutálisan bántalmazta feleségét, hogy az belehalt sérüléseibe.
Riasztás érkezett a soproni mentőkhöz vasárnap délután a Kölcsey utcából: Sz. Attila (52) hívta őket, mondván, felesége reggel óta nem ébredt fel, nem mozdul. A mentők a helyszínre érkezve az ágyban holtan találták az asszonyt, akin egyértelmű külsérelmi nyomok bizonyították, halála előtt bántalmazták.

– Az ágy véres volt, ez is okot adott a mentők gyanakvására, ők azonnal értesítették a rendőröket – tájékoztatta lapunkat Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. – A helyszíni szemlén megállapítható volt, a nő valóban gyilkosság áldozata lett, halálát az ütlegelés okozta zúzódások, belső vérzés okozták.

Sz. Attila a nyomozóknak beismerte tettét. Elmondta, szombaton este nézeteltérésbe került feleségével, olyannyira, hogy tettlegességre került sor. Az asszony valószínűleg már aznap belehalt sérüléseibe. – A férfit őrizetbe vettük, ellene halált okozó testi sértés miatt indul eljárás – mondta Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Kölcsey utcai ház lakóin döbbenet és részvét érződik. A szomszédok szűkszavúan nyilatkoznak. Abban egyetértenek, valószínűleg az ital válthatott ki erőszakot az egyébként becsületesnek ismert férfiból. – Tisztességes emberek voltak mindketten, nem túl közvetlenek, ritkán beszéltem velük – mondta el az egyik alsó szomszéd. – Sajnáljuk, ami történt. Borzalmas, hogy így tönkremehetnek életek.

Idén már a negyedik

Mint ismeretes, ebben az évben már három gyilkosság történt Sopronban. Február 2-án késő este egy soproni taxist kocsijában közvetlen közelről fejbe lőttek. Egy hét is alig telt el, amikor egy kaszinó két alkalmazottja vált brutális gyilkosság áldozatává. Az elkövetőket mindegyik esetben rövid időn belül utolérte az igazságszolgáltatás.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aláírásgyűjtés a Fertő tóért

Aláírást gyűjtenek és levelet juttatnak el a nemzeti parkhoz, a vízügyi igazgatósághoz, a Fertő tavi… Tovább olvasom