Kisalföld logö

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -1°C | 12°C Még több cikk.

A Magyar Idegenvezetők Egyesülete látogatott a fertődi Esterházy-kastélyba - fotók

Az egyik legvonzóbb helyszínként tekint a szakma Eszterházára.
A „magyar Versailles"-ként is ismert épületegyüttes Európa 3., az ország legnagyobb és legfényűzőbb barokk-rokokó kastélya. Az impozáns főúri kastély Magyarország egyik legrangosabb turisztikai látnivalója
– mondta el a Magyar Idegenvezetők Egyesülete nevében Adamikné Juhász Nóra a kastélylátogatás során. Hozzátette: ezért is az egyik legvonzóbb helyszínként tekint a szakma Eszterházára.
A Magyar Idegenvezetők Egyesülete látogatott a fertődi Esterházy-kastélyba

A Magyar Idegenvezetők Egyesülete kétnapos szakmai programjára szakmai képzés és tapasztalatszerzés céljával az ország minden részéből érkeztek az idegenvezetők a térségbe. A 45 fős csoport az Esterházy-kastélyban megtekintette Az Esterházyak mesélő kincsei című kiállítást, és a Barokk színháztörténeti túrán is részt vettek.

Egresitsné Firtl Katalin, az Eszterháza Központ ügyvezetője elmondta: az Eszterháza Központ páratlan értékeket őrző örökség helyszíneinek fontosak a turizmus az idegenforgalom területéről visszacsatolt szakmai vélemények, amelyek megerősítik a megkezdett fejlesztések eredményességét és folytatásának szükségességét. A turizmus a gazdaság fontos húzóágazata, a cél, hogy 2030-ra a GDP 16 %-át adja. Ehhez minőségi szolgáltatások kellenek, ezért is jó, hogy a szakma ide látogat - tette hozzá az ügyvezető. 
--
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Krakkói galériába került a soproni színház plakátja

Krakkói galériába került a soproni színház plakátja
Gál Krisztián a Jelenetek egy házasságból című előadáshoz készült plakátja bekerült a nagy… Tovább olvasom