Kisalföld logö

2019. 06. 19. szerda - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

A bátor gyerekeknek gyűjtöttek pénzt

A VELUX Magyarország Kft. munkatársai is csatlakoztak a Bátor Tábor úgynevezett Élménykülönítmény programjához.
– Cégcsoportunk alapítványi tulajdonban van, amely azt jelenti, hogy a bevételünk nagy százalékát jótékony célú projekteken keresztül visszaadjuk a társadalomnak – kezdi a beszélgetést Vincze Zoltán ügyvezető igazgató.

– Alapítónk szavai szerint azért vagyunk a világon, hogy a nehéz pillanatokban is törődjünk egymással. Nagyon örülök neki, hogy ezt a szellemiséget nem csupán a jól szervezett alapítványi tevékenységünk révén, de dolgozóink kezdeményezései által is újra és újra gyakorolhatjuk.

A VELUX Magyarország Kft. évek óta kapcsolatban állt a Bátor Tábor nonprofit szervezettel, amelynek célja, hogy élményterápián keresztül segítse a súlyosan beteg gyermekek felépülését, erősödését. A tábor arra szolgál, hogy az általa nyújtott élményeken keresztül a gyerekek olyan önbizalomra tegyenek szert, amely segíti a pozitív gondolatok előtérbe helyezését és ezáltal a felépülést.
Egymillió forintot gyűjtöttek a beteg gyerekeknek a munkatársak, akik közül mindenki sikeresen teljesítette a vállalt kilométereket.
Egymillió forintot gyűjtöttek a beteg gyerekeknek a munkatársak, akik közül mindenki sikeresen teljesítette a vállalt kilométereket.

 

– A VELUX Alapítványok által már több százmillió forinttal támogattuk a Bátor Tábor törekvéseit az évek során. Most azonban két dolgozónktól jött a megkeresés, miszerint szívesen tennének a gyermekek támogatásáért az úgynevezett Élménykülönítmény programon keresztül – folytatta Vincze Zoltán. Közel harminc munkatárs és családtagjaik csatlakoztak a vállalat vezetése által is felkarolt programhoz, amelynek célja, hogy közösségi programon – jelen esetben futáson – keresztül hívja fel a figyelmet a tábor tevékenységére.

– Vezetőként számomra nagyon fontos, hogy olyan közösségben dolgozzak, amely szem előtt tartja a társadalom érdekeit. Az üzleti élet egyik jelentős szereplőjeként nekünk van meg a lehetőségünk arra, hogy jó ügyek mellé álljunk és támogatást szerezzünk az ilyen nemes céloknak – mondja Varga Zsuzsa, a szerelőüzem vezetője. – A gyűjtésből mindenki kivette a részét. Öröm volt látni, hogy megindult egy párbeszéd és néha tényleg csak arra van szükség, hogy beszéljünk azokról, akiknek segítségre van szükségük. Így jut el az üzenet azokhoz, akik pénzügyi támogatást is tudnak nyújtani.

A munkatársak közül mindenki sikeresen teljesítette a vállalt kilométereket, melyeket megvásárlásra ajánlottak fel egy támogatói oldalon keresztül és közel egymillió forintot gyűjtöttek a beteg gyerekeknek.

– Ez hatalmas teljesítmény. Néhány kollégánk segíteni akart. Odaálltak az ügy mellé, hallatták a hangjukat és buzdították a többieket. Ezzel pedig örömöt hoznak a súlyosan beteg gyerekek életébe – zárta Vincze Zoltán. A jótékonysági gyűjtéshez november 1-jéig bárki hozzájárulhat a www.elmenykulonitmeny.hu/velux oldalon.
 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már építik az ötszáz négyzetméteres színpadot

Már építik az ötszáz négyzetméteres színpadot
Tovább olvasom