Sopron és környéke

2019.07.14. 12:11

Vonat elé hajtott az ágfalvi sofőr Sopronban - fotók

A Soproni Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát.

kisalfold.hu

A nyomozás adatai szerint 2019. március 29-én 10 órakor Sopronban, a Somfalvi úti vasúti átjáróban közlekedett egy 49 éves nő autójával, a Szarvkői utca felől a Somfalvi út irányába. Haladása során a tilos jelzés ellenére a félsorompó nélküli vasúti átjáróba hajtott, ahol összeütközött egy tehervonattal.


A gépkocsit a szerelvény 460 métert tolta maga előtt. A balesetben az asszony megsérült, a vonaton utazók közül nem sérült meg senki. A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálta. A nyomozók az ágfalvai sofőrt vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


A Soproni Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal átadta az illetékes járási ügyészségnek.

 

Fotók: Police.hu

Fotók: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!