Sopron és környéke

2018.07.24. 08:35

Videóval frissítve - Lovak kóboroltak az úton az éjszaka Csapod és Röjtökmuzsaj között

Hat ló tett egy sétát, majd rendőri őrizetet kapott.

Tudósító

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, a rendőrök még az éjszaka során felkutatták és fel- ébresztették az állatgondozókat, akik a helyükre vezették a lovakat. Az nem derült ki, hogy miképpen indultak világgá a négylábúak. Az említett környéken csak egy osztrák tulajdonú ménest találtunk, ahol 145 hektáron közel ötven lovat tartanak.

Korábban

Kedden hajnalban, mint mindig, korán indultunk dolgozni. Beled felől járunk Sopron felé, Csapodon keresztül. Ezen az útszakaszon rengeteg a vadállat. De kedden hajnalban Csapodot elhagyva, Röjtökmuzsaj, felé körülbelül három kilométerre 6 ló sétált, ügetett az úton. Elfoglalták az egész úttestet nem is próbálkoztunk a kikerülésükkel. A segélyhívón bejelentettük a "forgalmi akadályt". Körülbelül 4 perc elteltével, be is ért minket a rendőrség. Lépésben követték a lovakat, majd 3 kilométer után az állatok betértek egy erdei útra"

- írta le az esetet olvasónk, aki fotókat is mellékelt.

Lovak kóboroltak az úton kedden éjszaka Csapod és Röjtökmuzsaj között

A kóborló lovakról egy másik olvasónktól videót is kaptunk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!