Sopron és környéke

2016.09.08. 17:46

Veterán motorfűrész-szépségversenyt is rendeznek az innoLignumon Sopronban - fotók

A nagyközönség érdeklődésére is számot tartó, izgalmas programok várják az innoLignum Erdészeti és Faipari Szakvásár látogatóit. A Novomatic Arénában és környékén lesz láncfűrésszel való szobrászkodás és asztalos látványműhellyel is kirukkoltak a szervezők.

Minden eddiginél nagyobb területen, 8500 négyzetméteren nyitották meg csütörtökön a 8. innoLignum Erdészeti és Faipari Szakvásárt a Sopron Holding szervezésében. Nyolcvankettő kiállító kínálja az erdészet és faipar újdonságait, technológiai fejlesztéseit. Péntek 10-18 óráig, szombaton 10-16 óráig várják a látogatókat. A belépés díjtalan. 

Veterán motorfűrész-szépségversenyt is rendeznek az innoLignumon Sopronban. Fotók: Magasi Dávid



Kifejezetten a nagyközönség érdeklődését is felkeltő programokkal rukkoltak elő idén a szervezők, a szakmai rendezvények mellett. Így például láncfűrészes szobrászkodás fortélyait leshetjük el péntek délután 3-kor és szombaton 11 órakor. A kiállítás szabad területén, a focipályánál drótkötélpályát állítottak fel; mézkóstolás, méhészeti bemutató lesz péntek délután 5-kor és szombaton 13 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!