Sopron és környéke

2019.01.05. 14:30

Verekedtek és garázdálkodtak Sopronban - az egyik férfi megütötte vitapartnerét, a másik rongált

A soproni rendőrök elfogták azt a két férfit, akik közül egyikük szóváltást követően megütötte vitapartnerét, míg a másik megrongálta a sértett autóját.

kisalfold.hu

A rendőrségre bejelentés érkezett 2019. január 4-én az éjszakai órákban arról, hogy ököllel bántalmaztak egy férfit Sopronban. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy amíg a boltban vásárolt, két ismerőse közül az egyik szóváltásba keveredett az autóban várakozó barátnőjével. A vitatkozás tovább folytatódott, amikor odaért a kocsijához, majd az egyik férfi ököllel állon ütötte őt, a másik pedig belerúgott az autójába, ami megrongálódott. A sértett az ütés következtében nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett. A rendőrök a megadott személyleírás alapján a helyszín közelében elfogták a két férfit, majd a rendőr-kapitányságra előállították őket.


A Soproni Rendőr-kapitányságon a verekedő 30 éves nagycenki férfit – tekintettel arra, hogy a bántalmazás módja alkalmas volt súlyosabb sérülés előidézésére - súlyos testi sértés bűntett kísérletének, míg a kocsit megrongáló társát, egy szintén 30 éves helyi férfit, garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!