Sopron és környéke

2018.06.12. 18:11

Várépítő nagylózsiak

A Build-Communication Kft. 2010 óta Várépítő Pályázat néven működteti az építőipari cégek legrégebbi és az igénylőkhöz a legtöbb forrást eljuttató összefogását.

 A pályázat lassan két évtizede gyűjti a cégek felajánlásait és juttatja el azokat rászoruló gyermekintézmények és műemlékek számára. Az elmúlt nyolc évben már több mint százmillió forint értékű építőanyag került 147 nyertes intézményhez. A Vadász György Kossuth-díjas építészből, Ráday Mihály Kossuth-díjas alkotóból, Nagy-Kálózy Eszter Jászai Mari-díjas színésznőből, Beleznay Éva építészből és Tóth Balázs építészmérnökből álló zsűri olyan intézményeknek ítéli oda a felajánlásokat, amelyek önerő felmutatásával képesek saját körülményeik javítása érdekében beruházásba fogni.

Szigeti Éva, Nagylózs polgármestere és Tóth Balázs építész, a zsűri tagja a budaörsi eredményhirdetésen. 


Nagylózs önkormányzata idén is a nyertesek között volt, ezúttal az általános iskola felújításra szoruló konyha- és étkezőépületének szigeteléséhez nyert közel 450 ezer forint értékű Baumit szigetelőanyagot. 

Címkék#Nagylózs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!