Sopron és környéke

2018.01.26. 15:27

Választás 2018 - Barcza Attilát indítja a Fidesz Sopronban

A soproni fejlesztésekért felelős tanácsnok valamennyi, így az országos választmányi fórumon is elnyerte a bizalmat.

kisalfold.hu

– Az idei választáson a Fidesz-KDNP pártszövetség országgyűlési képviselő-jelöltje Barcza Attila. A soproni fejlesztésekért felelős tanácsnok valamennyi, így az országos választmányi fórumon is elnyerte a bizalmat. Szeretném, ha az egykor engem támogatók ezúttal e rátermett, energikus és már sok éve a közéletben tevékenykedő fiatalember mögé állnának  – mondta pénteki sajtótájékoztatóján a 2005 óta Sopron és térsége egyéni országgyűlési képviselője, [namelink name="Firtl Mátyás"].


Hozzátette: az országgyűlési képviselőség szolgálat, s a képviselő-jelölt személye biztosítéka Sopron és környéke további fejlődésének. Ezt hangsúlyozta Barcza Attila is, aki hosszan sorolta Sopron és vonzáskörzete településeinek elért eredményeit, közös céljait. „A kormány támogatásával modern Magyarországot építünk. Erre vállalkoznék a mandátum elnyerésével. Számítok önökre, számíthatnak rám" – mondta [namelink name="Barcza Attila"].


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!