Sopron és környéke

2017.07.10. 11:18

Thurner-gyűrű a lelkiismeretes munkáért

A soproni polgármesteri hivatal szociális osztályának ügykezelője, Tóth Lászlóné kapta idén a köztisztviselők napján a város elismerését, a Thurner-gyűrűt. A meghatódott kitüntetett szerint a csendben, megalkuvás nélkül végzett munka vezet eredményre.

Nem tipikus irodai munkát végez Tóth Lászlóné, aki a köztisztviselők napján a legrangosabb szakmai elismerést vehette át. A Thurner-gyűrűvel a kezén boldogan sorolta adatait: 1988-ban kezdett a polgármesteri hivatalban, először a termelésellátás-felügyeleten, majd az intézményfelügyeleti osztályon dolgozott, 1996-tól pedig a szociális csoportnak az alappillére. Az egyik legnehezebb munkát végzi, hiszen személyesen tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel, akik valamilyen problémájukkal keresik fel. Egy nap akár több tucat soproninak kell az ügyes-bajos dolgát elintézni vagy adminisztratív segítséget adni számukra.


Főnökei szerint remekül megtalálja a közös hangot az ügyfelekkel és a kollégákkal egyaránt.

 

Tóth Lászlóné, a Thurner-gyűrűvel elismert köztisztviselő az elismerés névadójának szobránál.

Tóth Lászlóné, a Thurner-gyűrűvel elismert köztisztviselő az elismerés névadójának szobránál.


– Empatikusnak, figyelmesnek, érzékenynek kell lennünk. Ez néha sokat kivesz az emberből, de nincs annál jobb, mint amikor az ember segíthet – mondja a kitüntetett, aki büszke rá, hogy őt tartották érdemesnek a díjra. Főnökei szerint remekül megtalálja a közös hangot az ügyfelekkel és a kollégákkal egyaránt. A jó cél érdekében energiáit azonnal mozgósítja, az igényesség, lelkiismeretesség és a felelősségteljes szakmai hozzáértés jellemzi. Kedves és barátságos, akit szeretnek jó humora, pozitív életszemlélete miatt. 


A köztisztviselők napján a hivatal dolgozói több kollégájuknak is tapsolhattak: „Sopron közigazgatásáért" díjat vehetett át Demsa Tivadarné ügyintéző titkárnő, Feimann Csilla anyakönyvvezető, Kőrösné Németh Éva önkormányzati referens, dr. Varga Józsefné osztályvezető és Vissi Ildikó számviteli ügyintéző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!