Sopron és környéke

2019.06.18. 10:16

Soproni olvasónk vitába szállt a TV szolgáltatóval

Kontor Józsefné férje nagyon szerette a sportmérkőzéseket nézni a tévében, s hogy ezt házában is megtehesse, három beltéri egységet is működtetett a készülékekhez. Hirtelen halálával azonban ezek feleslegessé váltak, így kettőt özvegye visszavitt a szolgáltatónak.

kisalfold.hu

Személyesen adtam át egy fiatalembernek a várkerületi üzletben, akkor fel sem tűnt, hogy nem adott róla elismervényt. Ennek akkor lett következménye, amikor hetekkel később számlát kaptam, aztán meg rajtam keresték azokat a dobozokat

– mondta feldúltan Kontor Józsefné. Azóta többször is járt a szolgáltatónál, a beltéri egységeket azonban nem találták. Újabb csekket is kapott, no és felszólításokat, hogy adja le a visszamondott szolgáltatás tartozékait.


Olvasónk panaszát továbbítottuk a szolgáltatónak, ahonnan a következő választ kaptuk: a panaszt kivizsgáltuk, a rendezésével kapcsolatban – az adatvédelmi szabályokra való tekintettel – közvetlenül az ügyféllel vettük fel a kapcsolatot. Kontor Józsefné azóta meg is kapta a szolgáltató levelét: kivizsgálták az ügyét és elismerték: hibáztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!