Sopron és környéke

2018.10.05. 09:50

Soproni Nyugdíjasegyetem: négyszáz jelentkező

Az első előadást prof. dr. Faragó Sándor tartja Nils Holgersson vadludairól és más szárnyasokról.

kisalfold.hu

– A Soproni Nyugdíjasegyetem őszi szemeszterére eddig már közel négyszázan jelentkeztek – tudtuk meg prof. dr. Faragó Sándor emeritus rektor, főszervezőtől. – A jelentkezéseket egészen október 15-ig várjuk a 99/518-126-os és a 99/518-142-es telefonszámon.


A Soproni Egyetem www.uni-sopron.hu honlapján online is regisztrálhatnak az érdeklődők. Az öt előadásból álló, ingyenes program október 16-án 15.30-kor kezdődik a GYIK Rendezvényházban.


Az első előadást prof. dr. Faragó Sándor tartja Nils Holgersson vadludairól és más szárnyasokról. Október 30-án dr. Borbély József „A hűség mártíriuma – Szigethy Attila emlékezete" címmel, november 13-án dr. Magoss Endre „A 4. ipari forradalom és faipari vonatkozásai" címmel értekezik. November 27-én dr. Király Gergely az erdősztyepp-erdő mint egy különleges élőhely rejtelmeibe avatja be hallgatóságát, míg december 11-én a szemeszterzáró előadáson Baloghné dr. Bakk Adrienn a szeniorsport, illetve a rendszeres testmozgás előnyös hatásairól szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!