Sopron és környéke

2019.05.21. 17:47

Sopronban megnyitotta áruházát a Mömax - fotók

Az országban tizedikként nyílik meg Sopron legújabb bútor- és lakberendezési áruháza, a Mömax. A Győri út mentén négyezer-ötszáz négyzetméteren várják a vásárlókat.

Bódvai Ildikó

Negyvenöt új munkatárssal, négyezer-ötszáz négyzetméteren, tízezer termékkel nyitja meg kapuit Sopronban a Mömax. A bútor- és lakberendezési áruház május 22-én, szerdán reggel 7-től friss akciókkal és ajándékokkal várja a vásárlókat. Az áruház egy régóta üresen álló épületbe, a Virágfüzér utcában a volt Baumax helyére költözött, amit kívül-belül felújítottak. Szolgáltatásaik között szerepel a 3D-konyhatervezés.


A berendezett mintaszobákból pedig rengeteg praktikus lakberendezési ötletet lehet nyerni és arra is van lehetőség, hogy megnézzük, hogyan harmonizálnak az egyes bútorok és a különböző kiegészítők. A lakáskiegészítők és a dekorációs kínálat évente kétszer újul meg. A mostani nyitásra teljesen új, kizárólag a soproni üzletre vonatkozó katalógust állítottak össze számtalan kedvezménnyel. Az árak a magyar piachoz igazodnak, bizonyos termékek esetében azonban olcsóbbak lesznek az osztrák üzletüknél – tudtuk meg. 


Az anyavállalatot 1945-ben Lutz néven alapították, ekkor még csak bútorgyártással foglalkoztak. Ma már Ausztria és Németország mellett számos európai országban, összesen 74 Mömax áruház működik, megyénkben a sopronin kívül Győrben.

Sopronban megnyitotta áruházát a Mömax


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!