Sopron és környéke

2019.05.05. 09:51

Sopronban és Győrben is kábítószer fogyasztókat fogtak el - fotó

Az egyik férfi a zoknijába rejtette a fehér port.

kisalfold.hu

Győrben, a Pápai úton igazoltattak a járőrök egy 27 éves káldi lakost május 4-én 22 óra körül, illetve Sopronban, a Balfi utcában ellenőrizték a Készenléti Rendőrség járőrei 14 óra 10 perckor egy személyautó sofőrjét. Az intézkedések során mindkettőjük ruházatát átvizsgálták, ennek alkalmával a káldi férfi zoknijából, egy tasakban bruttó 10,9 gramm fehér por, míg a 33 éves egyházasfalui járművezető farmerjának jobb zsebéből, három alufóliába csomagolt, bruttó 14,3 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmelék, valamint egy őrlő került elő - közölte a rendőrség vasárnap.


Mindkét férfit elfogták, az illetékes rendőrkapitányságokra előállították, ahol velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindegyikük esetében pozitív értéket mutatott.

A rendőrség fotója

A győri és a Soproni Rendőrkapitányságokon a nyomozók a férfiakat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!