Sikerült: Guinness-rekord Sopronban

Sopron - Sikerült! Sopron Fő terén hétfő délelőtt 10 óra 28 perckor 2200 óvodás és kisiskolás éneke csendült fel. Több mint öt percig énekelték a Télkergető című CD-re felkerülő dalokat, így felállították a legnagyobb gyerekkórussal készített hangfelvétel magyarországi rekordját, ami egyúttal nemzetközi rekord is.

Ami hónapokkal ezelőtt még csak remény volt, tegnap délelőtt valósággá vált. A Kisalföld legújabb kampánya, a kortárs irodalom és zene népszerűsítése a december elején megjelenő Télkergető című CD-n, illetve egy Guinness-rekord felállítása teljes sikerrel járt. Köszönhetően a több mint kétezer óvodásnak és kisiskolásnak, valamint a pedagógusoknak és szülőknek, akik felkészítették és elkísérték a gyerekeket Sopronba.

A hitelesített adatok szerint 2183 kisgyerek várta nagy izgalommal a közös éneklést. A Fő téren jelen levő Sebestyén János, a magyarországi rekordok regisztrátora azonban azt állapította meg, hogy bizonyosan voltak olyan gyerekek is a helyszínen, akik nem szerepeltek egyetlen előzetesen kiküldött regisztrációs lapon sem, mert több csoport az utolsó pillanatban döntötte el, hogy részt vesz a kísérletben. Így aztán legalább 2300 gyermek volt a Fő téren. Ráadásul az együttes éneklésben a gyerekeket elkísérő felnőttek is részt vettek. Előfordulhatott viszont, hogy nem mindenki énekelt egyszerre, egy időben, így a hivatalos jegyzőkönyvben az áll: „2200 fős eredménnyel Sopron városa, a szervező Kisalföld című napilap szerkesztősége és a koncerten éneklő gyerekek és felnőttek felállították a legnagyobb gyerekkórussal készített hangfelvétel magyarországi rekordját.”

A rekordot remélhetőleg a nemzetközi Guinness-szervezet is bejegyzi, hiszen ilyen próbálkozás még az ő adatbázisukban sem szerepel. A sikerben azért is bízunk, mert a lebonyolítás mindenben a nemzetközi szervezettől előzetesen megkapott előírások szerint történt.

Hosszú út vezetett idáig, az ötlettől a megvalósulásig. Sarkady Sándor költő Télkergető című verseskötetéből T. Horváth József zeneszerző tizenkilenc verset zenésített meg.

A versek prózában is elhangzanak a megye óvodásaitól és kisiskolásaitól a CD-n, és természetesen megzenésítve is. A lemezre ráadásként felkerülnek a Guinness-rekord  felállításakor elhangzott dalok.
Reggel nyolc órakor a Fő tér még csendes volt, csak a szervezők tüsténkedtek, hogy minden rendben legyen, mire megérkeznek az első csoportok. A teret elkerítették, felállították a regisztrációs kapukat, közben megérkezett a sütödékből a pogácsa, a központi gyermekkonyhából pedig a tea. Az apróságok mindegyike egy Kisalföld feliratú és a Télkergető CD borítóját ábrázoló kis zászlócskát kapott, ez a számszerűsítésben is segített. Aztán kilenc óra előtt néhány perccel megérkeztek az első csoportok. A sors azonban majdnem megtréfált bennünket, mert a Győrből érkező vonat több mint negyven percet késett, igaz, éppen azért, mert a megyeszékhelyen öt kocsit is hozzácsatoltak a szerelvényhez a Sopronba tartó gyerekeknek és kísérőiknek. Azonban senki sem késett le semmiről.

A megye tizennégy településének harminchat óvodájából, iskolájából érkeztek gyerekek. A legtávolabbról a gönyűi picik utaztak, őket 27(!) szülő is elkísérte. Sopronból 19, Győrből 5 csoport, Sopron környékéről pedig 12 csoport vett részt a rekord felállításában.

Tíz óra után néhány perccel már együtt volt a „nagy csapat”.  Közben a hangszórókból szólt a zene, majd felcsendültek a CD dalai T. Horváth József előadásában. Fergeteges volt a hangulat, a gyerekek látható örömmel és várakozással énekeltek. A színpadról Köves Andrea műsorvezető mondta el a fontos tudnivalókat, majd Bódvai Ildikó, a soproni szerkesztőség vezetője és Sarkady Sándor köszöntötte a gyerekeket és kísérőiket. A hivatalos koncert 10 óra 21 perckor vette kezdetét, a hangfelvétel pedig fél tizenegy előtt két perccel. A jegyzőkönyv szerint tehát 2200-an énekelték egyszerre a Hóember, az Újévi köszöntő és a Kapuvár című megzenésített verseket. A három dal között – hogy a gyerekek pihenhessenek – T. Horváth József koncertezett. Míg a Fő téren szólt a dal, addig szorgos kezek összesítették az adatokat, amelyeket hitelesített Sebestyén István és a koncert végén bejelenthette: sikerült a rekord!

A sok mindent látott soproni Fő tér ekkor majd „felrobbant” az égbe szökő örömmámortól. A gyerekek tapsoltak, ugrándoztak, boldogan kiáltoztak, sikoltoztak. (Lehet, hogy az együtt sikítás rekordja is megdőlt ezen a napon Sopronban, de ezt most nem vették fel a jegyzőkönyvbe.) Volt olyan csoport, amely táncra  perdült. „Levezetésként” még volt egy közös éneklés, aztán lassan kiürült a Fő tér. Azok a csoportok, amelyek vonattal érkeztek, egy kis városnézést, fagylaltozást is beiktattak a programjukba, és kipróbálhatták a Deák téri játszóteret.

„Jó bulinak tartjuk, máskor is eljönnénk”

Gönyűről, Győrből, Szárföldről, Kapuvárról és Sopronkövesdről – a GYSEV jóvoltából térítésmentesen – vasúton, míg Peresztegről, Ivánról, Nagylózsról, Lövőről, Hegykőről és Harkáról autóbusszal – többségében különbusszal –, Egyházasfaluról gépkocsikkal érkeztek vidékről a soproni Fő térre az óvodások, kisiskolások és kísérőik.

A gönyűi Kék Duna Óvoda harminckilenc gyermekét – az öt pedagógus mellett – huszonhat szülő kísérte el a Guinness-rekord-kísérletre. – Egészen különleges alkalomnak tartjuk az eseményt, s örülünk, hogy a mi gyermekeink is részt vesznek a nemes vállalkozásban – nyilatkozta lapunknak Beke Attiláné Nagy Andrea, az ötéves Attila anyukája. – Mint sok szülő, erre a napra én is szabadságot vettem ki, hogy kisfiammal együtt lehessek a Fő téren.

A közel tízéves Karsai Henrietta a soproni Szent Orsolya-iskola negyedikeseként énekelte a dalokat. – Nagyon vártuk ezt a napot, mindig is szerettem Sarkady Sándor verseit és a szép dalokat. Örülök, hogy olyan sokan együtt voltunk a Fő téren.

Az ötéves Bencsik Klaudia Lövőről érkezett: – Budainé Horváth Rita óvó néni készített fel bennünket a közös éneklésre. Odahaza kis tesóm, Sanyika előtt is elpróbáltam a dalokat, neki is nagyon tetszettek.

– Nagyon jó bulinak tartjuk ezt a Guinness-rekordos soproni kirándulást – lengeti lelkesen kisalföldes zászlaját Bogdán Patrik, a  győri gyárvárosi iskola negyedikese. – Köszönjük Koloszár Tamásné tanító néninek, hogy elhoztak és felkészítettek bennünket. Máskor is eljönnénk ilyen koncertre.

– Kalandozós csoport vagyunk, minden évben ellátogatunk egy-egy szép vidékre. Amikor elolvastuk a Kisalföld felhívását, azonnal eldöntöttük: az idei kirándulást összekötjük a soproni Guinness-rekord-kísérlettel – meséli Császár Csilla, a győri Balassi Bálint-intézmény óvónője. – Nem bántuk meg, igen jól éreztük magunkat, s nagyon kedves emberekkel találkoztunk.

A Fő téri koncert és a Guinness-rekord-kísérlet után a Télkergető című lemez verseit szavalták fel a gyerkőcök T. Horváth József előadóművész irányításával a TIT-székházban. A soproni, nagylózsi, győri, lövői, harkai, egyházasfalui és kapuvári ovisok, iskolások mintegy két órán át mondták hangrögzítőre Sarkady Sándor verseit, míg az eredményt kiválónak nem minősítette Tranta Julianna rendező.

A leendő CD címadó versét, a Télkergetőt az öt és fél éves Balogh Bence mondja, a soproni jereváni Kék Óvodából. – Sarang Renáta óvónő választott ki a feladatra. Nagyon tetszik a vers, s örülök, hogy CD-n is szerepelhetek – bólogatott a kis Bence.

Óvodástársa, a hatéves Szentes Emma  a Hóembert szavalta fel a CD-re: – Ácsné Budai Erika óvó néni tanította be a verset, otthon is örömmel próbáltam a szüleim előtt – mosolygott a kislány.

Akik támogatták az akciót

A szervezők, a Kisalföld soproni munkatársai sokaknak mondanak köszönetet, akik nélkül nem sikerülhetett volna a rekord. Mindenekelőtt a soproni önkormányzatot illeti elismerés, hiszen  készségesen nyújtottak segítséget a térfoglaláshoz, az útlezárásokhoz és a színpad felállításához. A GYSEV Zrt. is azonnal támogatta a kezdeményezést, hiszen a kísérletben részt vevő gyermekeket és pedagógusokat térítésmentesen szállították, sőt, a megnövekedett igénybevétel miatt a vasúttársaság öt plusz személykocsit állított üzembe. A színpadot és a hangosítást a Nemes Hang- és Fénytechnikának köszönhetjük, a Fő téri Corvinus és a Generális éttermek a regisztrációt megkönnyítő asztalokat biztosították. A soproni gyermekkonyha 300 liter forró teát készített a rendezvényre, így nem fáztak a gyerekek. Több sütőipari cég – a Sopron Pék Bt., a Lövér Sütő Zrt., a Borsos Kati Pékség és a Peresztegi Pékség – pogácsával kedveskedett nekik. A Sopron és Környéke Víz- és Csatornamű Zrt. a tér elkerítéséhez szükséges eszközökkel járult hozzá a közös sikerhez. A környező kistelepülések önkormányzatai és vállalkozói – azok, ahonnan a vasúti közlekedést nem lehetett megoldani – az utaztatás költségeiben segítették a csoportokat. Az MKB-aréna és az FC Sopron felszereléseket – mellényeket és táblákat – ajánlott fel a szervezők számára. A gyermekek biztonsága érdekében első szóra csatlakozott a szervezőgárdához a mentőszolgálat, a rendőrség és a polgárőrség is. Végül, de nem utolsósorban köszönetet érdemelnek azok az óvónők, pedagógusok, akik betanították a dalokat és elkísérték a kicsiket, valamint azok az óvónőhallgatók, akik személyesen segítettek a gyerekek és a kísérők tájékoztatásában, számlálásában.

Az ország legnagyobb gyermekkórusában énekeltek

Király Jenő Utcai Óvoda, Sopron
Bátor Blanka, Bíró Martin, Bruckner Gergő, Csátaljay Barna, Csekő András, Földes Fanni, Juhász Leila, Karvaly Dominik, Simon Balázs, Szőllősi Noémi, Varga Fanni, Varjú Valentin, Viskovits Réka. Kísérő: Hosszúné Tóth Edit, Némethné Rozmán Judit, Szabó Istvánné.
Czirják András, Daghefli Akram, Gültl Noémi, Gyetvai Róbert, Győri Angelika, Horváth Patrik, Kálmán Roxána, Karazma Ariaz, Kemény Márton, Kiss Hanna, Kuntzi Adrienn, Major Viktória, Molnár Fanni, Moser Tímea, Németh Máté, Sipos Péter, Tátrai Dóra, Tóth Viktória, Zákányi László, Horváth Tamás. Kísérő: Gárdai Gyuláné, Bokori Zoltánné, Takács Józsefné.

Buda Márk, Fekete Bianka, Ferencz Norbert, Horváth Balázs, Horváth Dorina, Horváth Péter, Krózser Bernadett, Leskó Martina, Molnár Laura, Nagy Bálint, Németh Laura, Németh Rubina, Neubauer Enikő, Pintér Dominik, Purgai Boglárka, Sík Dominika, Szerelem Dániel, Tutuntzise Péter, Bognár Blanka, Rácz Máté, Takács Bence, Rosta Zsófia, Doma Rebeka. Kísérő: dr. Takátsné Pető Márta, Nagyné Csomós Andrea, Koszonics Gyuláné.

Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Ált. Iskola, Sopron
Ábrahám Szonja, Asbóth Lídia, Babos Zsolt, Cserta Barnabás, Csíkos Valentina, Cziner Bence, Feimann Zsófia, Fülöp Gergő, Galavics Szimonetta, Gucsik Bence, Horváth Angéla, Kozák Kata, Lentavits Lea, Magyar Balázs, Méhesi Klaudia, Moharosi Melissza, Sárdi Bertalan, Schügerl Vilmos, Szücs Lajos, Farkas Csaba, Gárdai Dóra, Grobits Márk, Hajós Dávid, Haluska Máté, Horváth Bettina, Jancsik Vivien, Katona Vanessza, Kelemen Kristóf, Kóbor Kata, Kocsis Anna, Kránitz Roland, Kulcsár Pál, Lélek Dániel, Marosvölgyi Anna, Mesics Mátyás, Nagy Dorina, Schlosser Márton, Szabó Botond, Szeli Kitti, Széplasz András, Unger Vivien, Vass Virág. Kísérő: Horváthné Pál Adrienn, Nyesőné Nagy Zsuzsanna.

Tündérrózsa Óvoda, Hegykő
Arki Mariann, Balázs Eszter, Bastiaans Krisztián, Fábiánkovits Áron, Faragó Ádám, Hegykői Zalán, Horváth Bence, Horváth Bianka, Jakob Dávid, Kásztor Lilien, Kocsis Lili, Lukács Dóra, Reseterics Ákos, Záhovszky Zoltán, Hegedűs Atina, Duhai Katinka, Karácsony Dorottya. Kísérő: Solymos Alajosné, Vargháné Horváth Bernadett.

Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskola
Báthori Márton, Bidló Balázs, Bőr Tamara, Bujdosó Dániel, Csintó Mirtill, Dávidházy Dalma, Dénes Krisztián, Dabos Kitti, Erdei Emma, Gasztonyi Fanni, Gyűrű Tamás, Hencz Dóra, Horváth Kincső, Kállai Petra, Korán Fanni, Kovács Dominik, Kozák Richárd, Martos Júlia Eszter, Mendlik Julianna, Mészáros Bence, Nagy Ádám, Németh Eszter, Pfalz Vanessa, Radics Krisztina, Thalabér Zoltán, Vámosi Tamás, Varga Ádám, Varga Dóra, Bartus Vivien, Borecz Zsuzsanna, Farnady Alexa, Grundinger Bence, Hanzséros Dominika, Horváth Vanessza, Horváth Viktória, Illés Maja, Kajtár Bálint, Karezsi Henrietta, Kiss Franciska, Kovács Dorina, Kránitz Anna, Nagy Natália, Németh László, Schiffer Viktor, Siklódi Dániel, Stubervoll Jonatán, Szabó Attila, Szabó Barnabás, Szőczei Virág, Takács Orsolya, Tanay Gergely, Tóth Gergő, Vass Mónika, Zsigu Olivér. Kísérő: Simon Diána, Tomopuli Andromáhi.

Andrónyi Dorka, Balika Bernadett, Boda Vilmos, Buga Vivienne, Csigó Bianka, Fonnyadt Rebeka, Forgács Tünde, Gál Klára, Hajnal Richárd, Horváth-Sarjódi Áron, Kaufmann Balázs, Kocsis Adelina, Kovács Abigél, Kránitz Anna, Molnár Daniéla, Nagy Nanda, Németh Dorka, Őri Soma, Pap Barnabás, Pócza Áron, Simon Péter, Spallek Laura, Szilágyi Rebeka, Takács Regina, Till Clorissa, Wangler Bettina, Artkofer Márk, Bakos Petra, Balázs Enék, Bán Tamás, Bédek Zoltán, Balter Melanie, Brandin Barbara, Büki Lívia, Horváth Bernadett, Katona Dávid, Klopf Cimberella, Kóczán Kata, Kulcsár Réka, Németh Nimród, Németh Olivér, Oláh Tamás, Pulai Dorottya, Pap Gábor, Rongics Dávid, Sanyó Zsaklin, Szücs Adrien, Tóth Attila, Vánkus Nikolett. Kísérő: Kovácsné Németh Eszter, Szegedi Tünde.

Bakó Rebeka, Bánfi Panka, Békési Máté, Brality Mihály, Gaubat Gergő, Halvax Tímea, Hencz Márton, Horváth Cintia, Horváth Krisztián, Kelemen Benjamin, Kiss Roland, Kocsis Richárd, Kovács Violetta, Kulcsár Enikő, Kun László, Kutasi Ábel, Lukács Péter, Markotányos Donát, Pongor Alexa, Schindler Alfréd, Schöll Klaudia, Szabó Petra, Szekeres Dóra, Balikó Blanka, Barta Renáta, Chaterny Dávid, Fontányi Liza, Gyöngyösi Judit, Hári Brendon, Hoffer Laura, Horváth Krisztián, Jáger Nikoletta, Kovács Márk, Kovács Zsófia, Marton Klaudia, Mozsolits Virág, Németh Csenge, Németh Márk, Németh Zsófia, Orbán Vanessza, Orosz Dóra, Pethő Szabina, Pfalz Jessica, Polán Rebeka, Sári Bianka, Schiffer Katarina, Szabó Bence, Szittyai Bálint, Szlávik Zsófia, Tiber Vanessza, Tóka Henrietta, Mészáros Károly. Kísérő: Buczolitsch Istvánné, Oltárczi Ottília, Pintér Judit.

Napközi Otthonos Óvoda, Iván
Czupy Attila, Csapó Letícia, Gats Gréta, Gazdag Csilla, Havas Viktória, Mangó M. András, Németh Zoltán, Vámos Petra, Kolompár Albert, Kolompár Kristóf, Tari Csaba S., Erdélyi Krisztián, Vajda Márió. Kísérő: Ághné Vámosi Andrea, Simon Ferencné, Hermán Lászlóné.

Kék Duna Óvoda, Gönyű
Aranyosi Anna, Beke Attila, Fazekas Zsófia, Kausits Bianka, Koncz Ádám, Nagy Norbert, Ott Boglárka, Bátor Laura, Veszprémi Lolita, Vígh Szabina, Altrichter Ármin, Altrichter Brenda, Bodó Péter, Jagodics Rebeka, Kalcseff Bálint, Kovács Cintia, Künye Berill, Páncél Réka, Tóth Anett, Szabó Viktória, Baracskai Angelika, Deák Renáta, Fazekas Dominik, Iván Szonja, Hantli Asbóth Mercédesz, Horváth Levente, Molnár Dávid, Novák Laura, Sátor Abigél, Szabó Jázmin, Varga Áron, Vigh Dávid, Pályi Zora, Endrődi Diána, Fligh Yvett, Kurdi Zsófia, Nagy Laura, Szalai Lilla, Takács Gergő. Kísérő: Lencse Lászlóné, Szabó Erzsébet, Németh Zsoltné, Csiszárné Schiffer Erzsébet, Szalayné Csákány Lilla.

Napközi Otthonos Óvoda, Szárföld
Angyal Regina, Boros Bálint, Czinege Máté, Csigó Bence, Csongrai Balázs, Gábor Tímea, Heiner Bence, Heiner Patrik, Káldi Richárd, Kiss Vámosi Richárd, Márk Viktória, Orbán Balázs, Orbán Lili Róza, Pirka Bence, Reider Barnabás, Sági Olivér, Szabó Richárd, Szűcs Andrea, Varga Zsuzsanna, Vörös Kata, Major Melinda, Ráth Veronika. Kísérő: Pócza Lászlóné, Horváthné Tóth Judit, Hegyesi Eszter, Pirka Rolandné.
Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola, Sopron
Bacsury Flóra, Balogh Tamás, Barcza Bende, Buranits Klaudia, Csonka Mátyás, Gosztom Enikő, Gutjahr Dávid, Hadarits Patrik, Heim Vilmos, Helmeczi Anna, Horváth Júlia, Hutkai Nikoletta, Jaksa Daniéla, Kalocsai Luca, Kiss Martin, Koloszár Laura, Kulcsár Benedek, Markotányos Martin, Nagy István, Nyikos Eszter, Piroska Tamás, Pozsgai Virág, Rabi Barbara, Spéder Márk, Stangl Regina, Szántó Dzsenifer, Szücsy Lehel, Takács Ámon. Kísérő: Schöll Krisztina.

Balassi Bálint Általános Iskola és Óvoda, Győr
Balogh Dóra, Czepch Kata, Czinger Dániel, Deák Tímea, Faust Norbert, Fchete Mirella, Fülöp Dorka, Fülöp Helga, Fülöp Soma, Herkádi Fanni, Horváth Laura, Horváth Raul, Kiss Ádám, Nagy Máté, Németh Szilárd, Rákóczi Dávid, Simon Virág, Sós Tímea, Szabó Nóra, Szirony Dorina, Tóth Natália, Töreki Tamara. Kísérő: Császár Csilla, Takács Anita.

Deák Téri Általános Iskola, Sopron
Balázs Zsófia, Baumgartner Bálint, Czingráber Máté, Csatári Jakab, Faller Gergely, Farkas Dominik, Fekete Krisztián, Fodor Viktor, Galambos Ádám, Haszak Kornél, Horváth Gergely, Horváth Viktória, Iván Dominika, Kóczári Zsófia, Kocsis Fanni, Major Norbert, Miszlay Gina, Nátrán Adél, Németh Miklós, Sas Enikő, Szombati Bence, Takács Hajnalka, Tóth Ármin, Tóth Katalin, Valya Enikő, Végvári Vilmos, Balogh Viktória, Borgulya Gábor, Breuer Mónika, Cserpes Liliána, Csuka Zsanna, Farkas Gergő, Fekete Nándor, Gazdag Péter, Horváth Csaba, Igler Csaba, Kalmár Kincső, Ketsmár Dorina, Lőrinczy Luca, Munkás Zoltán, Muszik Krisztián, Nagy Gergő, Németh Lilla, Oláh Péter, Schaul Levente, Schaul Rita, Szabó Csilla, Szilágyi Benjámin, Takács Gábor, Várallyay Bálint, Varga Balázs, Varga Dorottya, Varga L. Gergely, Békési Erika, Bogjos Bettina, Brasch Dávid, Czigola Daniella, Erdélyi Zsófia, Fehér Patrícia, Filep Máté. Kísérő: Molnár Lászlóné, Takácsné Fücsek Judit, Schmuckné Pusztay Katalin.

Horváth Patrik, Kámán Martin József, Katona Máté, Kedmenicz Kamilla, Kónyai Szófia, Kovács Aida, Kovács Dominik Ferenc, Kozma Laura, Kobal Evelin, Lipták Dániel, Lőrincz Ádám, Mészáros Gergő, Molnár Georgina, Németh Lídia, Presits Kristóf, Schaller Botond, Soós Róbert, Kollein Armand, Buzai Patrik, Csaba Szimonetta, Deák Dalma, Fekete Barbara, Gaubmann Bernhard, Heltinger Martina, Horváth Patrik Balambér, Jagosits Krisztofer, Kálmán Tamás, Karvaly Daniella, Kereki Dávid, Kovács Adél, Kovács Adrienn, Krizsovits Máté, Lakatos Patrícia, Macher Vivien, Mandovics Kinga, Németh Márk, Németh Villő, Nyikos Szabina, Sárközi Zsuzsanna, Tátrai Levente, Varga Bence, Varga Roland, Zrínyi Bonifác, Bartokos Botond, Bodnár Ágota, Bonbay Barnabás, Brasch Bálint, Buranits Martin, Hipságh Dalma, Ilcrik Mandula, Ivanics Áron, Jagodics Dániel, Kemény Dániel, Kiss Ádám, Kiss Martin, Kiss Rita, Kovács Lili, Krizsonits Mátyás, Németh Kata, Németh Róbert. Kísérő: Takácsné Fücsek Judit, Gere Zoltánné, dr. Félegyházi Árpádné.
Bíró Benedek Filip, Bodnár Fanni Bianka, Bombay Ádám, Clausina Márk Dávid, Csikár Dániel, Erdélyi Kamilla Anna, Kalmár Levente, Kóczán Anna, Kékesi Dorottya, Kovács Kamilla Andrea, Kuslics Anna, Lakatos Panna Bianka, Márton Kiara Rebeka, Molnár Barnabás, Nagy Botond Koppány, Németh Veronika, Orbán Nikolett, Péter Melani, Sági Ádám, Sógor Renáta Andrea, Stippinger Réka, Szabó Dorina, Szarvas Dorina, Tuzy Szebasztián, Varga Sára, Babodi Balázs, Beszprémy Vivien, Csuka Flóra, Frankó Balázs, Frankó Szabolcs, Hídvégi Evelin, Horváth Luca, Jáger Noémi, Kelemen Bernadett, Kbirami Rea, Kirkovits Bianka, Kiss Boglárka, Nagy Krisztofer, Pécsi Patrícia, Soós Dorina, Szabados Petra, Czakó Bernadett, Czakó Szonja, Szerelem Dorina, Tóth Marcell, Tóth Róbert, Várallyay Dóra, Varga Brigitta, Varga Márton, Fábiánkovits Tamás, Farkas Csenge, Fodor Anikó, Gottlieb Mátyás Adorján, Horváth Boglárka, Horváth Máté, Mentes Dániel, Müller Balázs, Nagy Dávid, Nagy Fanni, Nagy Virág. Kísérő: Tranta Károlyné, Kurucz Eszter, Takácsné Pinger Zita.

Bokán Zsolt, Csányi Kitti, Csete Balázs, Csigó Martin, Elekes Zsombor, Élő Bendegúz, Farkas Fanni, Gosztola Fruzsina, Grosz Zsuzsanna, Hammer Viktória, Horváth Boglárka, Horváth Laura, Horváth Máté, Ilcás Laura, Imre Szabolcs, Kispál Nikolett, Kiss Vanessza, Kmecz Noémi, Koleszár Anna, Kovács Áron, Lederer Tícia, Mikó Kincső, Pattantyus Gergő, Radics Bálint, Ruzsits Patrik, Szentes Gréta, Valkó Kamilla, Zettl Nikolett, Bátor Richárd, Bindes Patrícia, Dávid Attila, Eper Miklós, Fleischhacker Attila, Gombás Dániel, Görög Alexandra, Györkös Edit, Horváth Roxána, Kádár Judit, Kalina Zakeus, Kiss József, Kiss Tamás, Koch Róbert Artúr, Nagy Roland, Pandur Petra, Péter Csaba, Pető Krisztina, Pácsi Zoltán, Prégler Krisztina, Szabó László, Szerelem Attila, Szigeti Réka, Tóth Nikolett, Tujmer Luca. Kísérő: Wischyné Veszprémi Eszter, Szabóné Polgári Terézia, Tauber Viktória, Tengölics Gyuláné.
Németh Bence, Németh László, Sokker Lili Nadin, Pratscher Ádám, Szántó Kuta Boglárka, Szedenics Ákos, Tóth Emese, Tóth Veronika, Ujvári Veronika, Zámbek Mercédesz, Benczik Benedek, Csuka Cecília, Dabson Mónika, Falyán Márkó, Takács Ferenc, Hollós Dzsenifer, Horváth Bianka, Jonás Alexandra, Kámár Ernő, Konzsik Melani, Kovács Adél, Kavalyik Klaudia, Magyarfy Milán, Pálfi Patrik, Polgár Ramóna, Rúth Dániel, Sárközi Márió, Schneider Máté, Somogyi Georgina, Somogyi Péter, Szőke Dániel, Vanbrucker Dávid, Walter Alex, Lipták Martin. Kísérő: Kurucz Eszter, dr. Balázsi Péterné.

Artner Mónika, Bánfi Luca, Bódog Adrián, Bokori Dóra, Elek Aladár, Gere Richárd, Herczeg Imre, Horváth Richárd, Jagosits Alexandra, Maráczi Bálint, Milkovics Martin, Huzsik Patrik, Németh Tímea, Papp Barna, Petik Julianna, Preiner Berta, Schaul Janka, Schaul Katalin, Schaul Mátyás, Schrauz Virginia, Soós Bence, Soós Lili, Stubenvoll Katalin, Szemerits Dóra, Varga Zsófia, Werner Viktor, Bakos Kamilla, Czákler Dávid, Csohány Dávid, Fekete Emília, Göltl Márk, Gyarmati Martin, Herbszt Cintia, Holpár Liliána, Horváth-D. Krisztofer, Kiss Adrián, Kiss Marco Philip, Komóczi Lőrinc Ádám, Kovács Áron, Kovács Kristóf, Köteles Fruzsina, Kuzbelt Marcell, Ponicsán Boglárka, Presits Richárd, Rácz Attila Bánk, Sipos Gábor, Szabó Natália, Wölfinger Dávid, Pintér Korinna, Ribiczey Anna, Sarnyai Kristóf, Stangl Anna, Stefán Miklós, Szabó Veronika, Szabó Virág, Szitó Mátyás. Kísérő: Laincsákné Schmuck Berta, Gere Zoltánné, Kovács Kamilla.

Trefort Téri Óvoda, Sopron
Horváth Kristóf, Horváth Mihály, Horváth Zsófia, Kakasi Szonja, Mihácsi Zoltán, Móricz László, Németh Áron, Oláh Mónika, Petz Bálint, Rozmán Laura, Salga Hanna, Szabó Gábor, Turner Laura, Völgyi Tamás, Zsigó Fanni, Terei Vivien, Balogh Bendegúz, Czapkó Eszter, Horváth Viktória, Kótai Péter, Krone Benjamin, Módos Kira, Székely Lili, Varga Máté, Zahuczki Ákos. Kísérő: Kónya Lászlóné, Kiss Attiláné, Iváncsics Márta.
Akácos Gábor, Árvay Benedek, Baboss Nikolett, Böröcz János, Drimus Alexandra, Füzi Réka, Forgács Eszter, Horváth Szonja, Kaposi Aletta, Katona Tímea, Károlyi Dániel, Kiss Barnabás, Kocsó Kira, Kóczán János, Milchram Márton, Milchram Máté, Oláh Soma, Pálos Patrik, Rácz Dominika, Takács Dániel, Voloscsuk Zita, Németh László, Arthofer Noémi, Bárdos Cintia, Élő Boglárka, Gálfi Róbert, Gerencsér Dominik, Horváth Martin, Hubicsák Benjamin, Kajtár Dóra, Kasza Ákos, Kovács Kata, Kőhalmi Dominik, Major Kende, Major Márton, Major Luca, Markó Réka, Osvald Lajos, Palaczk Patrik, Pánczél Sándor, Reinecker Kitti, Tóth Dorina, Töreki Máté, Vass-Horváth Balázs, Antalfy Ádám, Bartus Vivien, Bella Patrik, Boda Patrícia, Boór Bence, Czapkó Attila, Fábián Gréta, Farkas Ádám, Fülep Nikolett, Gigler Krisztián. Kísérő: Leisztingerné Vágó Ildikó, Horváth Rezsőné, Domonkos Miklósné, Kanitsch Károlyné.

Kőszegi Úti Óvoda, Sopron
Bereczky Adrienn, Dallos Ádám, Danizler Melanie, Gubicza Laura, Hettlinger Zsófia, Horváth Krisztián, Keresztes Anna, Knábel Kamilla, Koloszár Mira, Krutzler Alexandra, Mohari Márk, Nagy Csenge, Mazál Virág, Németh Kristóf, Németh Mercédesz, Simon Barnabás, Schorf Luca, Stilling Soma, Szabó Márk, Szalai Eszter, Takács Petra, Wellner Dóra. Kísérő: Farkasné Godó Csilla.

Balajti Tamás, Kránitz Gergő, Horváth Vivien, Nyikos Vanessza, Kubicsek Bálint, Ordasi Klaudia. Kísérő: Rózsavölgyi Dóra.
Ágota Benedek, Bellák Dávid, Bognár Kata, Dezső Márk, Doszkocs Kevin, Fekete Patrik, Hack Ádám, Inczédi Borbála, Kondor Evelin, Sagaj Róbert, Lesi Anna, Mácsai Rebeka, Rosta Máté, Eöry Viktória, Grah Dániel, Fonyi Máté, Szerelem Nikolett, Rapai Ádám, Csuka Kitti, Németh Anna, Poór Antónia. Kísérő: Tóth Imréné, Dzúrné Halasi Mónika, Koós Helena, Polgár Sándorné.

Árki Krisztina, Bartalos Lili, Bogdán Fanni, Dobó Sára, Egresits Péter, Hegedűs Anikó, Horváth Vanda, Jambrits Richárd, Juhász Gábor, Kalmár Bence, Kelemen Virág, Kocsis Dávid, Lakatos Lili, Nyikos Alex, Nyikos Erik, Speier Filip Noel, Tóth Boglárka, Veöreös Gergely, Vörös Adél. Kísérő: Nagy Katalin, Némethné Breitenbauner Marianna, Rácz Emese.
Csapó Márk, Horváth Bertalan, Horváth Máté, Horváth Zsombor, Módos Márk. Kísérő: Németh Zsuzsanna.

Sopronkőhidai Óvoda
Bán Dániel, Leyler Balázs, Galavics Dorina, Takács Dorina, Martin Fanni, Mórocz Zsófi, Sörös Csongor, Molnár Pál, Sebestyén Nikoletta, Csécsei Eszter, Krisch Kitti, Rátkovics Viktória, Horváth Kornél, Morna Kornél, Kovács Bence, Peczár Henriett, Joó Júlia, Preiner Petra, Pfeifer Márk, Takács Balázs, Varga Levente, Török Levente.

Nyugat-Magyarországi Egyetem, Lewinszky Anna Gyakorló Óvoda, Sopron
Horváth Alexander, Gál Anna, Tóth Bálint, Egyed Borbála, Lajosfalvi Benedek, Rétfalu Kornél, Fábiánkovits Benedek, Pápai Bálint, Patyi Ákos, Tóth Petra, Kiss Gabi, Zsolnai Dominika, Borsodi Lilla, Király Anna, Tóth Botond, Tuzy Kevin, Papp Géza, Molnár Luca, Markó Vivi, Horváth Laura, Békés Boglárka, Fodor Ferenc, Göndöcs Róbert, Szedenik Bálint, Payrits Meláni, Füzi Vivienn, Csendes Mátyás, Vörös Laura, Schöh Dominika, Módos Áron, Bors Benedek, Kiss Fruzsina, Kiss Dániel, Kovács Fanni, Losonczi Lúna, Farkas Luca, Márkus Molli, László Júlia Dorka, Baranyai Jázmin, Rusch Botond, Dzikas Dominik, Németh Milán, Varga Bettina, Csaba Cintia, Pröchl Alexander, Heiszenberger Norbert, Hauptkorn Rebeka, Hirschler Fanni, Kámán Katica, Plöchl Matthias, Rausch Zsófia, Róth Gergely, Scheiber Lisa-Marie, Szalay Márton, Török Annamária. Kísérő: Menyhárt Ildikó, Sosztarich Tamásné, Doerndrack Mária.
Nyugat-Magyarországi Egyetem, Aranykapu Gyakorló Óvoda, Sopron
Aranya Bendegúz, Berényi Ramóna, Boros Gergő, Bőröndi Melani, Csiszár Zalán, Halvax Róza, Juhász Ábel, Kocsis Anna, Kovacsics Bodza Sára, Lajkai Lívia, Nagy Fáta, Németh Balázs, Németh Borbála, Németh Fanni, Németh Kristóf, Pálfi Lilien, Szabó Ákos, Szabó Kornél, Szabó Kristóf, Széll Marcell, Szűcs Gergely, Tóth Vanessza. Kísérő: Balázsfiné Varga Judit, Tislér Ildikó, Deli Zsuzsanna, Fazekas Tímea, Garay Zita, Farkas Eszter, Enköffer Bernadett.

Békési Tünde, Bella Zétény, Czupy Enikő, Gyöngyösi Janka, Holweg Botond, Holweg Kristóf, Jankovics Bálint, Kertész Attila, Kiss Ádám, Kiss Alexander, Klausz Kitti, Kovács Jázmin, Láng Annamária, Láng Rajmund, Milchram Szandra, Nmav Gabriel Noel, Réfi Zoltán, Reistädter Vanda, Roth Soma, Stöckert Lili Anna, Tar Blanka Múzsa. Kísérő: Tóth Szilvia, Horváth Józsefné, Majsa Imréné, Németh Istvánné.

Baán Mihály, Bejó Mátyás, Faragó Bíborka, Farkas Fanni, Hackl Hanna, Horváth Gergely, Juhász Barnabás, Kajtár Zsófia, Kovenika Virág, Maróti Lili, Németh Dominik, Oravecz Hanna, Pszota Ábel, Temesfői Alexandra, Tóth Karolina, Varga Rebeka, Varga Virág, Vörös Péter, Simon Gabriella, Várhegyi Gábor. Kísérő: Saliné Agárdi Katalin, Belső Petra, Horváth Katalin, Kelediné Mészáros Ágnes, Éles Éva, Csörgető Annamária, Zsoldos Tamara.

Bánfi Csenge, Fendrik István, Göbi Anna Emma, Hargitai Benke, Hegyi Luca Kata, Horváth Botond, Horváth Dorisz, Koch Auróra Flóra, Kreiter Karina, Markó Kata, Markó Mira, Mende Mirtill Anna, Molnár Boldizsár, Nagy Benedek, Palatin Kata, Palotai Fruzsina, Simon Zsófia, Sütő Dominik, Sütő Zsolt, Taschner Anna, Trajber Dávid. Kísérő: Bolla Balázsné, Törökné Farádi Mária, Jeges Evelin, Kiss Virág, Oláh Ilona, Szabó Mónika, Pánczél Edina, Rácz Tímea.

Jereváni Kék Óvoda, Sopron
Bősze Bianka, Fábián Fanni, Fekete Zsolt, Harcz Márton, Honyák Dóra, Horváth Dominika, Horváth Imre, Horváth Margit, Horváth Martin, Horváth Viktória, Kiss Boglárka, Kiss Virág, Kónyai Tibor, Kovács Júlia, Nagy Zsombor, Németh Richárd Vilmos, Nyikos Barnabás, Ormándi Luca, Pfeiffer Patrik, Prajczer Ádám, Sándor Márk, Szentpéteri Péter, Szőnyi Botond, Tóth Anna, Bősze Lili, Vass Barnabás. Kísérő: Kulcsár Gyöngyvér, Sarang Renáta.

Balogh Bence, Bór Anikó, Endrei Dániel, Horváth Dóra, Horváth Dávid, Schöll Richárd, Takács Dorina, Eördögh Kende, Böröndi Bálint, Czibere Alexandra, Hatos Márton, Rakás Attila, Soós Bence, Almási Noel, Schöll Dominik, Benczik Boldizsár, Zólyomi Krisztina, Dan Balázs, Horváth Marcell, Kopácsi Fanni, Salamon Kitti. Kisérő: Márkus Imréné, Salfer Erikné.

Al-Rashed Hanza, Csóka Regina, Dobos Máté, Fehér Dilen, Főző Ádám, Göltl Krisztián, Grafl Attila, Horváth Kinga, Horváth Klaudia, Karácsony Tamara, Kovács Máté, Markó Bálint, Pfeiffer Márkus, Sándor Barbara, Schöberl Bálint, Sieger Richárd, Szakály Barnabás, Végh Erzsébet Anna, Zambó Dávid, Ozsgány József, Zamostny Kristóf. Kísérő: Simonné Szabó Katalin, Zamostny Mónika.

Berki Georgina, Bédek Katalin, Gaál Gergő, Gerencsér Dávid, Gráczol Donát Balázs, Hegedűs Alexa, Homály Gábor, Juhász Bálint Levente, Karnóth Henriett, Kisréti Ernő, Kiss Doroti, Kollár Dorka, Macbretschneider Erik, Róka Zsófia, Szabó Dóra, Tirpák Dominik, Tóth Bianka, Tóth Enikő Lili, Zimmerhause Dávid. Kísérő: Tölgyes Jánosné, Holics Péterné.

Bokán Hanna, Böröcz Martin, Csigó Barnabás, Fekete Ádám, Gyimesi Bianka, Hégely Máté, Horváth Aliz, Jeszenszki Vivien, Katona Henrik, Kohlmann Barnabás, Kovács Luca, Laczai Lilla, Mátraházi Nikel Gréta, Muszáj Vivien, Ortelli Euzó Flávió, Papp Jázmin Emese, Ragdis Sára, Salda Csilla, Szentes Emma, Balla Fanni, Bella Anett, Blidár Bianka, Gajda Krisztián, Hoffer Laura, Horváth Dominik, Kerékgyártó Patrik, Kispál Kristóf, Kovács Dominik, Kovács Viktória, Kulcsár Dóra, Markovics Adorján, Nagy Diána, Páli Dzsenifer, Szabó Flóra, Takács Nikolett, Tóth Ákos, Törki Milán, Tujmer Marcell, Varga Annabell. Kísérő: Fedróczi Csabáné, Hende Lászlóné, Ácsné Buzai Erika, Szabó Zoltánné.
Szent Orsolya Római Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium, Sopron

Böröndi Zsolt, Csepregi Mátyás, Divós Fanni, Gacs Veronika, Horváth András, Ilarie Emma, Karsai Henrietta, Kóczán Dalma, Kotzmanek Roland, Kovács Viktor, Kutasi Ádám, Molnár Soma, Murányi József, Nagy Veronika, Németh Ábel, Oláh Kristóf, Olasz Orsolya, Rácz Milán, Suri Sára, Szökő Laura, Varga Réka, Zöld Zsófia, Bolla Ádám, Róth Gréta, Deák Dóra, Fischer Krisztián, Gál Luca, Gál Dorina, Gerencsér Kincső, Godavszky Helga, Gyetrai Zsuzsanna, Kertész Péter, Kis Gréta, Losonczi Ádám, Mozsolits Péter, Munkás Bianka, Polgár Alex, Poór Botond, Prajczer Péter, Rozsonits Dávid, Sali Nikolett, Sándor Roland, Simon Márió, Strausz Marcell, Szabó Annamária, Taschek Rebeka, Wehofer László. Kísérő: Milchram Bernadett, Karakainé Kóbor Ágnes.

Ambrus András, Balla Zoltán, Bohák Ádám, Brösztl Bianka, Dezső Daniella, Dzúr Botond, Fittler Kristóf, Hausjell Krisztián, Horváth Petra, Kertész Máté, Kovács Luca, Kránitz Dorottya, Leskó Dominika, Mészáros Tamás, Molnár Korinna, Nagy Patrik, Nickols Laura, Orbán Dominika, Söreges Tamás, Szabó Rebeka, Szabó Szilver, Taschek Laura, Tebeli Martin, Avar Gergely, Bálint Bence, Baranyi Eszter, Bencsik Fanni, Czigola Ágnes, Farkas Evelin, Felek Máté, Hegyi Viktor, Horváth Viktor, Ilyés Ákos, Jánoska Dóra, Kocsis Ábel, Kuslits Veronika, Magyar Balázs, Major Júlia, Mayer Dóra, Nagy Dániel, Nagy Dániel Miklós, Németh Benedek, Papp Margaréta, Szitás Bence, Szvot Balázs, Tumay Zsolt, Virágh Anna. Kísérő: Páderné Bokor Éva, Szabóné Gyarmathy Ágnes.

Ábrahám Nikolett, Ávár Anna, Boda Brigitta, Homoki-Farkas Bence, Kalló Brigitta, Kis Barna, Kiss Boglárka, Kocsis Anna, Mikó Péter, Milchram Dániel, Molnár Ádám, Mozsolits Bence, Nagy Csenge, Nagy Karolina, Németh Anna, Pelle Dorottya, Rákóczy László, Szabó Bence, Szántó Ágnes, Teleki Róza, Zalán Zsófia, Bella Klaudia, Borsodi Leila, Csík Zsófia, Gál Barnabás, Golnerits Anna, Ilarie Ivonn, Korányi Rebeka, Kovács Adrián, Kovács Katalin, Kránitz Mátyás, Lebenwein Adrienn, Logan James Patrick, Németh Botond, Ősze Rebeka, Sárközi Ramóna, Simon Tamás, Stangl Jordán József, Szalai Benedek, Takács Botond, Veszprémi Vivien. Kísérő: Simonné Vörös Ágnes, Böröcz Mária.

Csékits László, Farkas Kinga, Kasztner Botond, Knóbel Ágnes, Németh Gellért, Novák Barnabás, Ódor Erik, Rácz Balázs, Rika Hanna, Rozsonits Tamás, Rozsonics Filip, Schöberl Tamás, Simon Fábió, Szabó Ádám, Szabó Bence, Szalay Bálint, Szántó Henrietta, Szeiknik Beáta, Varga Sarolta, Cséry Eszter, Dénes Ákos, Egresits Balázs, Elter Réka, Homoki-Farkas M., Kónyai Erzsébet, Kovács Tamás, Kuticsek Ferenc, Logan Sillen B., Lovasi Balázs, Matusek Péter, Nagy Barnabás, Nécik Dániel, Németh Lőrinc, Olasz Zámbó Zsolt, Palacz Ákos, Rácz Daniella, Sáli András, Schneider Regina, Sobor Martin, Szvot Noémi. Kísérő: Vígné Újvári Zsuzsanna, Vargáné Vass Katalin.

Adorján Petra, Balla Kornél, Böszörményi Beáta, Csík Dániel, Dupcsik Viktória, Galuszek Benjamin, Jambrik Márk, Kiss Kinga, Lobenwein Martin, Mazál István, Palaczk Attila, Sobor Katalin, Sölét-Ormos Réka, Takács Réka, Tobler Félix. Kísérő: Tímár Istvánné.

Doborjáni F. Nevelő, Oktató Központ, Sopron
Bogdán Zoltán, Boros Sándor, Hajek Dániel, Kozák Patrik, Lakatos Krisztián, Tóth Bence, Vilmánszki Dóra, Bock Valter, Farkas Krisztofer, Komonyi Roland, Gentl Attila, Németh Kata, Tóth Benjamin. Kísérő: Csizovszkiné Sz. Erzsébet.

Általános Iskola és Óvoda, Lövő, Napsugár Óvoda
Csigó Fanni, Enzsöl Nikolett, Farkas Kristóf, Hajtó Laura, Horváth Dzsenifer, Iváncsics Márk, Kelemen Annabella, Molnár Ferenc, Menyhárt Marcell, Németh Boglárka, Novits László, Prekker Norbert, Székely Tímea, Szilágyi Bettina, Tischler Máté, Völgyi Krisztofer, Bagó Márton, Balogh Martin, Bedőcs Virág, Bencsik Klaudia, Bősze Márk, Csigó Nina, Galavics Bianka, Göndöcs Gergő, Jurek Szandra, Karádi Norbert, Kolerics Fanni, Kovács Sándor, Kovács Vivien, Megyeri Gergő, Mészáros Bálint, Rákóczi Sarolta, Simon Patrik, Szabó Dávid, Vissi Bianka. Kísérő: Kelemenné Wágler Éva, Mészárosné Lökkös Ildikó, Budáné Horváth Rita, Regényiné Demeter Mónika.

Mesevár Óvoda, Győr
Albrecht Zsófia, Miletics Dóra, Kocsis Fanni, Kelemen András, Brkál Rebeka Réka, Vörös András, Téringer Lili, Vargyas Rita, Téglás Eszter, Skultéty Áron, Mészáros Adrián, Balog Julianna. Kísérő: Bazsóné Mészáros Andrea, Pozsgainé Szabó Erika, Nagy Julianna, Böjtös Etelka.
Árpád-házi Szent Margit Óvoda, Sopron

Boksán Boglárka, Farkas Kata, Ivanics Mátyás, Babos Dániel, Barla-Szabó Luca, Gaál Gellért, Ivanics Ferenc, Kerekes Loránd, Kurucz Kata, Mátis Petra, Szitás Gergely. Kísérő: Nagy Csilla, Horváthné Kiss Rita.
Simonyi Károly Óvoda, Egyházasfalu

Dongó Rajmund, Farkas Kitti, Fneisz Blanka, Fneisz Zsófia, Guzmits Kornélia, Horváth László, Keresztes Roland, Kovács Bence, Maczkó Bence, Mihalicz Bianka, Németh Dominik, Németh Nikolett, Németh Norbert, Őri Dorina, Rákóczi Edvárd, Rákóczi Vivien, Szabó Bálint, Varga Dominik, Varga Zsanett, Balaskó Leila, Baranyai Petra, Horváth Gertrúd, Kiss Noel, Kiss Sándor, Kocsis Kinga, Molnár Márió, Németh Áron, Németh Krisztina, Ratkovics Martin, Simon Sára, Varga Blanka, Varga Krisztofer. Kísérő: Waszaritsné Torkos Beáta, Eső Ramóna, Kiss Tiborné, Lakatos Józsefné.

Vocational Academy, Sopronkövesdi Tagozat
Balogh Ákos, Baranyai Natália, Berber Máté, Csigó Tibor, Kalocsa Péter, Keresztes Patrik, Kiss Beatrix, Kiss Benjamin, Kovács Liliána, Papp Kinga, Pete Fanni, Rákóczi Márk, Sági Bence, Szabó Dorián, Tószegi Laura, Zselenkó Adél. Kísérő: Egyházi Istvánné, Takács Figyesné, Farkas Mihályné, Rákócziné M. Hajnalka.

Vocational Academy Kéttannyelvű Általános Iskola, Győr
Dudás Attila, Fekete Brigitta, Foltányi Kornél, Horváth Fanni Orsolya, Lőrinczki Botond, Márkus Attila, Nagy Szabolcs Dániel, Szabó Jázmin, Szeitz Ramóna, Tóth Dominik János, Varga Noel Balázs, Frisch Marcell, Szalai Dániel, Fekete Zoltán, Szemők Kamilla, Daróczi Enese, Orbán Olivér, Al-Askar Karam, Árki Dominika, Bóka Olivér, Csiba Dávid, Csiba Zoltán, Dobos Kata, Finta Dániel, Herendi Vanda, Horváth Bálint, Horváth Réka, Hussam Faris, Lukács Anna, Németh Johanna Zoé, Sin Jessica Elizabeth, Szabó András, Szabó Bence, Szita Martin, Takács Balázs, Duff Lara Claire, Zhong Jingyi, Baumgärtner Félix, Borbély Dániel, Gebauer Krisztián, Gyenge Vanessza, Kurja Gergely, Ménes Olivér, Nagy Júlia Nicole, Odnoga Lotti, Sánta Rebeka, Baktai Gréta, Duff Leanne, Fodor Barnabás, Szabó Kristóf, Szarvas Patrik, Tóth Gergely Imre, Unger Borbála Sára, Varga Áron Frigyes. Kísérő: Juhász Orsolya, Lukácsné Fekete Adrienn, Zsebedics Ilona, Finta Violetta, Roboz Richárd.

Hermann Alice Óvoda, Sopron
Bencsics Barnabás, Bencsics Regina, Göbjös Boglárka, Bognár Gábor, Csóré Dominika, Gager Enikő, Géczy Bálint, Gedeon Karolina, Horváth Alexandra, Joó Márk, Kelemen Vanessza, Kocsis Gábor, Kovács Dominik, Kőcsky Barbara, Kőcsky Tamara, Mikó Dominika, Palkovics Róbert, Pintér Dzsenifer, Sonntag Alex, Spaci Patrícia, Szabó László, Szedenics Szebasztián, Takács Barbara, Vécs Izabella, Varga Szilárd, Szilágyi Ákos. Kísérő: Hernicz Lászlóné, Bálint Eszter, Horváth Lászlóné.

Acsai Bálint, Acsai Tamás, Bóna Anna, Both Orsolya, Csorba Dániel, Csorba István, Dely Zsófia, Folyi Bence, Gátas Ferenc, Golnevits Máté, Horváth Klára, Hruby Réka, Kerata Kitti, Klicsnik Dorina, Kovács Júlia, Kreszta Boglárka, Molnár Botond, Németh Boldizsár, Olasz Bálint, Rácz Beáta, Szabó Luca, Vanya Adrián, Vörös Dorina, Buzonics Dominik, Iván Máté, Kalina Kamilla, Kalina Petra, Kiss Vivien, Makó Anna, Markos Bálint, Mészáros Gábor, Németh Dániel, Németh Lili, Pere Panna, Polgár Csaba, Polgár Márk, Rózsa Tamara, Sárközi Zsanett, Schönweitz Gábor, Schönweitz Hanna, Szabó Bálint, Szőlősi Klaudia, Szűrszabó Andor, Varga Benedek, Vass Alex, Wágner Andrea, Wéninger Janka, Wéninger Lukács. Kísérő: Butor Józsefné, Gosztola Miklósné, Nagyné Lukácsi Lívia, Farkas Györgyné.

Balogh Enikő, Balogh Viktória, Bialous Bercel, Gosztola Kitti, Hammer Zsófia, Horváth Éva, Igaz Brúnó, Illés Fruzsina, Kiss Ágoston, Kiss Kitti, Kiss Kristóf, Kleinert Ákos, Kocsics Adrienn, Kovács Gergő, Mende Boldizsár, Nagy Barbara, Szalai Ámon, Szurcsik Virág, Tóth Roxána, Vigh Hanna Lili, Zsubrits Erna, Zsugonits Korina. Kísérő: Csóka Gézáné, Kakas Hajnalka.

Bábel Márk Ferenc, Cseke Julianna Mária, Hajdu Balázs, Horváth Krisztina, Keszei Róbert, Kiss László, Krisch Milán, Magyarász Mirkó, Nádudvari József, Nádudvari Mária, Németh Viktória, Németh Zalán, Pajor Kristóf, Pogátsa Judit, Ragasits Nikolett, Ragasits Roland, Tschürtz Luca. Kísérő: Kerekesné Takács Anna, Wernerné Menyhárt Nóra.
Koloszár Ádám, Koloszár Bianka, Kovács Gabriella, Majoros Botond, Mihály Márk, Molnár Réka, Nagy Eszter, Pölcz Dániel, Rácz Aliz, Schwanner Adrienn, Tóth Mónika, Vörös Petra, Wolford Péter, Vollai Csaba. Kísérő: Szabóné Szeiler Judit, Szalai Istvánné, Zátonyi Szilvia, Bendekovits Mihályné, Marton Katalin, Török Istvánné.

Király-tó Óvoda és Bölcsőde, Kapuvár
Csihar Csenge, Deme Dorián, Fazekas Andrea, Hollós Bálint, Horváth Cintia, Horváth Maja, Jerkó Bálint, Kleizer István, Kreiter Bence, Lukácsi Bernadett, Magyar Dávid, Nagy Adrián Márk, Nagy Eszter, Nagy Balázs László, Nagy László, Németh Anka Mária, Németh Kristóf, Szabó Tamás, Tóth Vanessza, Varga Barnabás, Varga Csongor, Varga Kitti, Wéber István. Kísérő: Füziné Horváth Zsuzsanna, Kiss Józsefné%_, Vargáné Varga Erzsébet.

Cservég István, Gyöngyi Martin, Horváth Máté, Károlyi Vanessza, Kiss Benedek, Kiss Liza, Kleizer Márton, Kovács Dániel, Licskai Áron, Magyar Rebeka, Nagy Barnabás, Pénzváltó Fanni, Rákli Petra, Sipos Bence, Streer Dominik, Szabó Cintia, Szigethy Attila, Szücs Veronika, Varga Armand, Varga Cintia, Varga Jennifer, Visi Julianna. Kísérő: Varga Istvánné, Csonka Antalné, Bödörné Cserpes Katalin.

Árpási Márk, Buzonics Anett, Cserpes Ákos, Csóka Eszter, Dukai Norbert, Farkas Dániel, Filó Bence, Fodróczy Martin, Gazdag Ádám, Gerebenes Károly, Kiss Anasztázia, Luksik Laura, Németh Cs. Zoltán, Papp Fruzsina, Papp Máté, Papp Renáta, Pintér Alexandra, Pusztai Krisztofer, Rauf Sahin, Ruzsik Fanni, Varga Flóra, Barzsó László, Bognár Regina, Cserpes Patrik, Cserpes Tirza, Dezamics Máté, Erdei Amanda, Fazekas Nikolett, Galicz István, Hérics Dávid, Horváth Ágnes, Horváth Artúr, Ivánkovics Kata, Kolompár Szabolcs, Kovács István, Olaszi Bence, Papp Máté, Pécsi Klaudia, Pesti Kitti, Sipőcz Bence, Sipőcz Katarina, Soós Nikolett, Szücs Vilmos, Tálos Zsófia, Varga Júlia, Varga Kevin. Kísérő: Szanati Jánosné, Varga Józsefné, Boros Imréné, Zömbik Gézáné.

Jegenye Sori Óvoda, Sopron
Röder Benjamin, Horváth Gergő, Fekete Zsófi, Cserpán Dávid, Balázs Benedek, Bogdán Sándor, Hajós Dorina, Steinbach Lili, Czákler Benedek, Szekeres Ivett, Nagy Martin, Szűcs Noémi, Bognár Bálint, Németh Alexandra, Takács István, Bakó Péter, Bayer Antal, Bogdár Viktória, Csonka Szilvia, Gáncs Adrienn, Gúzs Döníz, Kálóczi Benjamin, Peiffer Vanessza, Szabó Vivien, Takács Lili, Zelkó Kevin, Zsolnai Lilla, Szabó Laura, Jesirilmák Kata, Bendes Vivien, Fehér Dániel, Marjanovics Ármin, Regényi Eszter, Steierhoffer Sára, Stöckert Benedek, Varga Orsolya, Takács Marcell, Kiss Natasa, Eitner Vanessza, Csontos Lilien, Kelemen Péter, Szekeres Ágota, Szóka Barnabás, Szakács Olivér, Buza Barbara, Szabó Olivér. Kísérő: Németh Jánosné, Baranyai Éva, Preiner Lászlóné, Váginé Sári Zsuzsanna, Rádler Józsefné, Lukács Ernőné.

Gárdonyi Géza Általános Iskola, Sopron
Békés Natália, Bognár Klaudia, Bognár Laura, Bori-Furkó Nándor, Egyed Soma, Herceg Melani, Kanyó Rebeka, Kiss Eszter, Kolnhoffer Dóra, Krózser Martin, Nagy Virág, Németh Vanessza, Rácz Réka, Szedenics Martina, Takách Boróka, Vanya Vivien, Tormási Fanni, Kovács Veronika, Palotai Dorka, Ruckel Rebeka, Kardos Klaudia, Kocsis Deborah, Kreszta Ráchel, Olteán Máté, Pápai Petra, Rosenschtingl Gábor, Török Kitti, Balogh Péter, Czupy Bálint, Dobos Kadosa, Egyed Bulcsú, Erdélyi Viola, Fekete Debóra, Homály Csaba, Lakhézi Barbara, Locsmándi Zsuzsa, Németh Patrícia, Tenki Péter, Torma Marcell, Bertalan Bálint, Bors Ákos, Gyurán Márton, Halász Krisztián, Klemencsics Martin, Kocsis Enikő, Mák Dániel, Orbán Dóra, Saly D. Viktória, Szűts Péter, Varga Anda, Varga Lili, Wéber Kristóf, Zámbori Benjamin. Kísérő: Boldizsár Zsuzsanna, Seppné Nagy Zsuzsanna, Horváth Veronika.

Gyárvárosi Általános Iskola, Győr
Andráskó Petra, Baross Krisztián, Burján Éva, Darázsi Máté, Deák Noémi, Endrédy Vivien, Herkner Márk, Horváth Fanni, Izsa Patrik, Kovács Kinga, Kovács Tamás, Körmendi Milán, Máthé Tünde, Orsós Martin, Óvári Dominik, Soós Péter, Szilágyi Zsófia, Szőnyi Richárd, Veszprémy Renátó, Wanderer Nóra, Weisz Fatima, Bánhegyi Nikolett, Csenteri Boglárka, Deák Balázs, Erdősi Dóra, Horváth Ádám, Koloszár Anita, László Dávid, Magassy Máté, Orosz Daniella, Stinner Vivien, Szűts Boglárka, Tamás Pálma, Trencsényi Márk, Tüzes János, Varga Máté, Vincze Csobán, Asztalos Fanni, Bozsóky Zsófia, Horváth Dorina, Lévai Kamilla, Nagy Kimberli, Szakács Martin, Tóth Bonita, Tóth Dóra, Varga Klaudia, Bogdán Patrik, Weller Marcell. Kísérő: Vida Ilona, Koloszár Tamásné, Losoncziné Horváth Ilona, Horváth Jánosné.

Napközi Otthonos Óvoda, Pereszteg
Anka Sára, Bizzer Bálint, Deák Kíra, Erős Bence, Gazdag Milán, Gosztola Kincső, Gosztonyi Tímea, Gottlieb Laura, Győri Eszter, Horváth Kamilla, Imre Anna, Jámbori kevin, Kaltsits Donát, Kertész Kornél, Koloszár András, Kondics Debóra, Majer Bianka, Mihalicz Tibor, Nagy Levente, Rokob Krisztina, Sipos Daniéla, Veszprémi Bálint, Winkler Peta. Kísérő: Hosszú Margit, Bokor Tiborné.

Balogh Botond, Csóka Bertalan, Csukovics György, Horcsicsák Leila, Horváth Arianna, Horváth Vivien, Jámbori Jázmin, Juhász Ágnes, Koloszár István, Locskai Réka, Nagy Gergő, Nagy Roland, Nagy Tamás, Németh Attila, Kis Ágoston, Odorics Klaudia, Pinezits Krisztián, Róth Konrád, Szekér Balázs, Talhammer Gellért, Veszprémi Alexandra. Kísérő: Tóthné Gombás Orsolya, Fejes Szilvia.

Napközi Otthonos Óvoda, Harka
Kiss Zoltán, Fridrich Artúr, Kiss Fanni, Olajos Dorottya, Savanyó Dóra, Petrik Eszter, Császár Adél, Sárdi Roland, Benes Anna, Kiss Dániel, Németh Kristóf, Gyurasits Laura, Horváth Ádám Bence, Sallai Friderika, Pethő Ivett, Szabó Petra, Buramits Bertina, Juhász Olivér, Ábrahám Maja, Benofrin Réka, Dudás-Fehérvizi Lilien, Gászner Mira, Gerencsér Zsaklin, Gyurasits Dorina, Horváth Botond, Ignácz Bettina, Kontor Adél, Marek Levente, Pelle Boglárka, Szabó Vivien, Szücs Márkó. Kísérő: Wildné Tóth Anita, Tompa Istvánné, Pődör Olga.

Napközi Otthonos Óvoda, Nagylózs
Bellovics Tímea, Kaszner Kristóf, Kovács Dániel, Kovács Noémi, Mikó Szilárd, Németh Patrik, Sabján Anna, Szöllősi Evelin, Szőllősi Gergő, Tascner Georgina, Tóth Kata, Varga Milán, Vincze Kristóf, Németh Anita, Csigó Kata, Holper Mercédesz, Horváth Eszter, Mihalitz Kata, Mikó Gergő, Mikó Noémi, Németh Lőrinc, Varga Bálint, Varga Petra, Horváth Gergő. Kísérő: Lőkkös Jánosné, Némethné Lencsés Gizella, Fodor Sándorné, Hajtóné Gajda Rita.

Dózsa György Utcai Óvoda, Sopron
Bella Ádám, Cser Zsófia, Lakatos Vilmos, Mednyánszky Lóránt, Nyul Zsófia, Kisvarga Dániel, Őri Balázs, Radó Iván, Csiszár Abigél, Fekete Jázmin, Hargitai Gergely, Hoffman András, Kotzmanek Alexa, Luisser Márk, Lukács Eszter, Németh Balázs, Németh Petra, Orosz Kornél, Palotai Bori, Szabados Attila, Szabó Benjamin, Tiboldi Mátyás, Ujvári Tamás, Csapó Botond, Csapó Fanni, Juhász Júlia, Kelemen Gergő, Pack László, Pethő Dominik, Pölzman Soma, Salamon Janka, Salamon Márton, Tóth Flóra, Bellai Ádám, Bris Laura, Graf Maximilián, Gombás Enikő, Iván Kristóf, Jordán Bence, Kadnár Márkó, Kópházi Anett, Kovács Dániel, Maráczi Réka, Orosz István Ádám, Pető Barbara, Pető Evelin, Pálvölgyi Emma. Kísérő: Czirják Gyuláné, Holthoner Józsefné, Tóthné Haugnel Klára, Pielerné Halász Gabriella.

Jókai Mór Óvoda, Ált. és Szakképző Iskola, Győr
Bakacs Martin, Éles Dániel, Farkas Kitti, Foki Jázmin, Kalmár Zsófia, Kleizer Fanni, Kleizer Martin, Kordoss Richárd, Kőfalvi Patrik, Kristóf Dominik, Orbán Mercédesz, Rádli Dorián, Ragán Roland, Rozs Rebeka, Saru Barbara, Sepsi Vanessza, Szabó József, Szántó Attila, Tama Ádám, Ziska Bálint, Dankó Réka, Demeter Norbert, Havas Mónika, Szalontai Martin, Vida Fruzsina, Balogh Viktória, Bense Richárd, Dávid Roxána, Dávidházy Viktor, Éles Veronika, Németh Edina, Sopronyi Klaudia, Szabó Kitti, Szabó Mátyás, Szalai Fanni, Szokolics Barbara, Takács Barnabás, Takács Richárd, Ziska Klaudia, Lascsik Rebeka, Szalay Ádám. Kísérő: Nagy Anikó, Gasparek Ildikó, Csizmadia Anikó, Bubernik Eszter, Schaub Klára.

Bánfalvi Óvoda, Hársfa Sori Tagóvoda
Gazsi Krisztina, Horváth Boldizsár, Jókuti Krisztián, Kemény Márton, Kincses Iván, Láng Zalán, Maysa Gergő, Rédics Franciska, Szántó Mária, Tóth Luca, Varga Boglárka, Zsejki Botond, Bertalan Barnabás, Bertalan Kristóf, Brásztl Delia, Fehér Leó, Hajnal Kristóf, Harser Laura, Horváth Kristóf, Kóczán Gergely, Kránitz Laura, Mészáros Flórián, Németh Zoltán, Pusker Zsolt, Szabó Benedek, Varga Réka, Balogh Zoltán, Bognár Ádám, Herczeg Minka, Herczeg Zorka, Iványi Jácint, Kovács Borbála, Kovács Fanni, Lagler Evangelina, Mauer Kata, Németh Gergő, Németh Márton, Nyerges Evelin, Szabó Tamás, Szalóki Szintia, Szála Boglárka, Takács Noel Levente, Takács Szilvia, Török Sarolta. Kísérő: Pete Mihályné, Végerbauerné Rokob Magdolna, Mátaházi Eszter, Horváthné Székely Éva.

Halász Utcai Óvoda, Sopron
Balaskó Balázs, Balogh Bence, Enzsöl László, Gotlieb Márk, Horváth Hunor, Horváth Máté, Joós Bianka, Keszthelyi Kata, Kirenbauer Alexandra, Kiss Erik, Kovács Ádám, Maráczi Zsófia, Molnár Dorottya, Nagy Soma Bence, Németh Júlia, Nichozs Kornélia, Nyári Katica, Valkovits Anna, Polczer Dániel, Princes Róbert, Szijártó Patrik, Takács Gábor, Zrínyi Boglárka, Mátrai Eszter, Baán Ferenc, Bokor Adél, Bremmer Vilmos, Elter Ádám, Igréczy Zsuzsanna, Elter Dalma, Kiss Krisztofer, Koloszár Tamás, Koloszár Tímea, Kőhalmi Ádám, Kurcsó Tamás, Láng Dorottya, Magyar Kata, Magyar Zsófia, Veszlényi Szilvia, Nagy Bálint, Németh Gergő, Radics Anikó, Bulcsa Anna, Bulcsa Borbála, Baranyai Máté, Jurasits Martina, Harcsa Gréta, Harcsa Réka, Ipságh Máté, Ipságh Péter, Horváth Kata, Horváth Natália, Jankó Attila, Kaszner Zalán, Károlyi Anasztázia, Károlyi Diána, Kiss Attila, Kiss Gergő, Kóbor Péter, Németh Balázs, Zsebők Cintia, Szalai Barnabás, Schmilihár Zalán, Novák Ferenc, Németh Liliána, Nágai Anna, Lakihegyi Annamária, Kovács Tímea, Kéri Dorián, Kármán Bianka, Jancsik Dominik, Illés Kristóf, Horváth Balázs, Gondőcs Eszter, Sirtha Sándor, Vámosi Dávid, Szepesi Márk, Steiner Zalán, Steiner Balázs, Sobor Veronika, Clán Lili, Pécsi Dávid, Ruszó Rómeó, Molnár Luca, Máté Bence, Kovács Hunor, Kovács Gyula, Komáromi Csenge, Kántor Bernadett, Horváth Zsófia, Hornyák Viktor, Horváth Natália, Balaskó Boglárka, Kerpács A. Zsuzsanna, Logan Szonja.

(Ebben nem szerepelnek azok az intézmények [és gyerekek], amelyek az utolsó pillanatban gondolták meg magukat, és nem töltöttek ki regisztrációs lapot.)

Horváth Ferenc

Gyász
„Csendesen alszik, megpihent végleg, angyalok bölcsője ringatja már. Nem jöhet vissza, hiába hívjuk, emléke szívünkben otthont talál. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága férjem, édesapánk, nagypapánk, dédink, apósunk és rokonunk, KONDOR GYÖRGY döri lakos életének 86. évében csendesen elhunyt. Temetése 2019. október 17-én 13 órakor lesz a döri temetőben. Engesztelő szentmise a temetés előtt, 12.15 órakor a helyi templomban. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útján elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek. Gyászoló család
„Elbúcsúzom, de ott leszek, ahol a szél zúg, a nap nevet. Elbúcsúzom, de itt marad belőlem néhány pillanat. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MAROSI ALAJOS életének 74. évében, 2019. október 5-én súlyos, türelemmel viselt betegségben csendesen elhunyt. Hamvait szűk családi körben helyeztük örök nyugalomra. Gyászoló szerettei
„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Szerető szíveddel oly sokat adtál, Isten kegyelméből most megváltást kaptál. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy CSERPES JÁNOS (Hanesz) 2019. 09. 06-án, életének 92. évében elhunyt. Felejthetetlen halottunk búcsúztatója 2019. október 18-án 16 órakor a soproni Szent György-templomban tartandó misét követően a templom urnatemetőjében lesz. Drága emléke a szívünkben él! Gyászoló család
„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra Te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága férjem, szeretett édesapám, fiam, papánk, apósom, testvérem, sógorunk, nagybátyánk, keresztapánk, unokatestvérem, rokonunk és barátunk, GYŰRŰ LÁSZLÓ építész 71. évében rövid szenvedés után, családja körében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2019. október 18-án, pénteken 12 órakor lesz a győr-szabadhegyi új köztemetőben. Egyúttal köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
„Én a földön csak átvonuló vagyok... (zsoltár) Fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy kedves hozzátartozónk, PAP JÓZSEFNÉ szül. Visy Alfonza Jozefa volt tanítónő életének 95. évében csendesen elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatója 2019. október 19-én 13 órakor lesz a rábapordányi temetőben. Engesztelő szentmise a temetés előtt, 12.15 órakor a helyi templomban. Külön köszönetet mondunk a győri Szent Anna Otthon minden dolgozójának lelkiismeretes munkájukért, valamint mindazoknak, akik utolsó útján elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek. Gyászoló szerettei
„Ha földi sátrunk összedől, Istentől kapunk lakást: örök otthont a mennyben, amit nem emberi kéz épített. (Szt. Pál) Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága férjem, édesapánk, nagypapánk, testvérünk, apósunk és rokonunk, BÓNA GYÖRGY LÁSZLÓ csornai lakos életének 80. évében váratlanul elhunyt. Hamvasztás utáni végső nyugalomra helyezése 2019. október 18-án 15 órakor lesz a csornai Szent Antal-temetőben. Engesztelő szentmise 2019. október 25-én 18 órakor a Jézus Szíve-templomban. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útján elkísérik, és gyászunkban velünk osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
„Hittünk, bíztunk, reménykedtünk, hogy tévedés talán, rettenetes a fájdalom, hogy nem élhetünk együtt tovább. Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett fiunk, testvérünk, unokánk, rokonunk, TAKÁCS BENCE (Picur) életének 22. évében, október 9-én tragikus hirtelenséggel elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatója 2019. október 17-én, csütörtökön 15 órakor lesz a veszkényi temetőben. Az engesztelő szentmise 14.15 órakor kezdődik a helyi templomban. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és mély gyászunkban osztoznak. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család és a mentős bajtársak
„Küzdelmes volt életed, legyen áldott pihenésed. Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Drága Keresztanyánk és Rokonunk, SZABÓ REZSŐNÉ Horváth Anna életének 89. évében örökre megpihent. Hamvasztás utáni búcsúztatása október 18-án, pénteken 16 órakor lesz a ravazdi temetőben. Lelki üdvéért október 19-én, szombaton 18 órakor mondatunk engesztelő szentmisét. Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik utolsó útján elkísérik, gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló szerettei
„Küzdöttél, de már nem lehet, csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, örökké él, kit igazán szeretnek. Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy LOCSMÁNDI LÁSZLÓ (dió) életének 88. évében csendesen elhunyt. Temetése 2019. október 18-án, pénteken 14.30 órakor lesz a süttöri temetőben. Engesztelő szentmise a temetés előtt, 14 órakor a helyi templomban. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
„Nekem már mindenhogyan jónak kell, hogy legyen. (2019. 10. 09.) Mély fájdalommal tudatjuk, hogy édesapám, nagyapánk, nagybátyánk, keresztapánk, apósom, nászom, rokonunk, BÉLYI GÁBOR (asztalosmester) életének 93. évében csendesen elhunyt. Temetési szertartása 2019. október 18-án, pénteken 17 órakor lesz a vámosszabadi (Vámosi) temetőben. Előtte engesztelő szentmisét 16.15 órakor a helyi katolikus templomban tartunk. Köszönjük mindenkinek, aki utolsó útjára kíséri vagy megemlékezik róla. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
„Örök az arcod, nem száll el a szavad. Minden mosolyod a szívünkben marad. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett feleségem, lányom, édesanyám, testvérem, menyem és rokonunk, NÉMETHNÉ TELL ANDREA életének 53. évében türelemmel viselt, súlyos betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása október 18-án, pénteken 14 órakor lesz az óvári temetőben. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KRIZSNÁNSZKY LAJOS TAMÁS életének 81. évében elhunyt. Temetése 2019. október 18-án, pénteken 14 órakor lesz a győr-nádorvárosi köztemető régi ravatalozójából. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy KRASZNAI FERENCNÉ szül. Huszár Margit, a sokak által tisztelt és szeretett Gitke néni 2019. október 4-én, 91 éves korában visszaadta lelkét teremtőjének. Drága halottunkat 2019. október 21-én 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a sopronbánfalvi temetőben. Részvétnyilvánítások mellőzését kérjük. Gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett férjem, édesapánk, apósunk, nagypapánk, testvérünk és rokonunk, HORVÁTH ISTVÁN „BIMBI” 70 éves korában váratlanul elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása október 18-án, pénteken 15 órakor lesz az óvári temetőben. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
Hálás szívvel mondunk köszönetet a diáktársaknak, az osztályfőnöknek, akik 45 éves osztálytalálkozójuk alkalmából emlékeztek IFJ. KLEÉ ISTVÁN osztálytársukra. Köszönettel: szülei és hozzátartozói.