Sopron és környéke

2019.06.18. 13:57

Rendőrök elől menekült, amikor nekihajtott a betonkorlátnak egy férfi Balfon - fotó

Kiderült, hogy kábítószert fogyasztott.

Az egyenruhások Balf területén, a Fő utcában közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából próbáltak megállítani egy személygépkocsit hétfőn 14 óra 31 perckor. A járművezető azonban a megkülönböztető fény-és hangjelzés ellenére nem állt meg, gyorsítani kezdett és elhajtott. Haladása során a Fertő útra kanyarodásakor az útpadkára lehajtva egy betonkorlátnak ütközve állt meg.

 


A balesetet követően az okozó autójából kiszállt, majd megpróbált elrejtőzködni egy tujafa tövében, ahonnan csak többszöri rendőri felszólításra jött elő. A férfit a járőrök elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

 


Az intézkedők megállapították, hogy a férfi ellen járművezetéstől való eltiltás van érvényben. A nyomozók V. Istvánt kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A közúti közlekedési baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!