Sopron és környéke

2017.04.12. 19:28

Pozitív gondolatokkal mindent elérhetünk - üzeni kiállításával a csinos festőművész Sopronban

A Várkerület Galériában vasárnapig látogatható Döngölő Eleonóra kiállítása.

kisalfold.hu

Mint arról beszámoltunk, Döngölő Eleonóra „Pozitív gondolatok" című kiállítása a Soproni Képzőművészeti Társaság szervezésében nyílt meg a Várkerület Galériában. 

Döngölő Eleonóra kiállítása Sopronban


A soproni festőművész két év szünet után rendezett új kiállítást, a tárlat címének pedig kettős értelmezése van. Az egyik, hogy nagyon élénk színű festményeket láthatunk a galériában, a virágok, a gyümölcsök színe is elevenségről, a pozitív életszemléletről árulkodik. A másik pedig a festő magánéletéből fakad.


"Az elmúlt időszakban belemerültem a vállalkozásomba, minden, amit elképzeltem magamnak korábban, mára megvalósult. A kiállított képekkel pontosan emiatt szeretném üzenni az embereknek, mennyire fontos, hogy a pozitív gondolatok mindig ott legyenek az életünkben. Ha kitűzünk magunk elé egy célt, és végig pozitívan állunk a megvalósításához, akkor biztosan elérjük az álmunkat. Aki azt mondja, nem így van, akkor nem eléggé erős a képzelőereje" - véli Eleonóra. 

A fotón Eleonóra a családjával. A festőművész kislánya is ügyesen rajzol - noha édesanyja egyáltalán nem erőlteti számára.

 

A Várkerület Galériában április 16-ig látogatható a kiállítás, két teremben kaptak helyet Ella festményei. Az egyik helyiségben a gyümölcsös, virágos festményeket láthatjuk, míg a másikban az elgondolkodtatóbb műveken a hangsúly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!