Sopron és környéke

2019.08.04. 12:47

Ötödször rendeztek kispályás labdarúgótornát Undon - fotók

A 340 lelket számláló Undon vidáman telt a hétvége: ötödször rendezték meg az Impulzus-InfTech.hu kispályás labdarúgótornát.

kisalfold.hu

Pintér Tamás polgármester, a falunapnak is beillő esemény főszervezője hangsúlyozta: feladatának tekinti, hogy évente jó hangulatú program keretében felhívja az undiak és a környékbeli települések lakóinak a figyelmét az egészséges életmód fontosságára. Örül, hogy míg tavaly hat, idén már nyolc csapat – az Impulzus Csoport, a Hívószó Alapítvány, a Polgármesterek, a Menszátor Magdolna, a Spartan, a Határőr Kocsma, a Gigant FC, és az ESD FC Szombathely – rúgta a gólokat. A Polgármesterek együttesét vendégjátékosként Barcza Attila országgyűlési képviselő is erősítette.


Az V. Impulzus-InfTech.hu kispályás labdarúgótorna nyolc csapata közül idén a soproni Impulzus csapata lett a legeredményesebb, így első alkalommal ők vihették haza a kupát. 

 

Fotók



A meccsek mellett ügyességi versenyek, tuning autó bemutató, röplabda-, légtánc- és hadijáték bemutató színesítette a napot, de a trambulin mesterei, a repülőmodellek készítői, s a tűzoltók, de a tizenegyes rúgók is számot adtak ügyességükről, tudásukról. Ugráló várral, kisvonattal, vizes medencékkel gondoltak a csöppségekre, a kisgyermekes családokra. 

A szabadidős program egyik elmaradhatatlan részét képezte a gulyásleves főzőverseny, amelyhez a burgonyát, a húst és a hagymát szponzori támogatással, díjtalanul biztosították a jelentkező tizenegy csapatnak. Ebből három undi volt, a többi a környékbeli településekről érkezett. Este tűzijáték tette emlékezetessé az undi egész napos programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!