Sopron és környéke

2019.02.21. 22:02

Nőnapon díjmenetes tárlatvezetéseket tartanak nőknek az Esterházy-kastélyban

A fertődi Esterházy-kastély 2019. március 8-án pénteken, stílszerűen az "Esterházy nők - az Esterházy család meghatározó nőalakjai" címmel tematikus tárlatvezetésekkel várja az érdeklődőket.

A tárlatvezetések a múzeum nyitva tartásához igazodva (09.00-17.00 óra között) a nőnap alkalmából a hölgy vendégek részére korosztálytól függetlenül mind díjmentesek. 


Cégek számára különleges nőnapi programokat ajánlunk! 11.00 és 13.00 órakor egyedülálló tematikus tárlatvezetést kínálunk, melynek témája az "Esterházy nők – az Esterházy család meghatározó nőalakjai". A program végén a vendégeinknek ajándék csoportfotózással és ajándékkal készülünk. A programot kedvezményes ára: 1.000 Ft/fő. 


A csoport létszáma maximum 25 fő, a program előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni a programra az [email protected] e-mail címen lehet, kapcsolattartó, elérhetőség és létszám megadásával. 


Koncertélmény nőnapra


Nőnap alkalmából az egyik legmaradandóbb élményt, a koncertélményt ajánljuk. Március 8-án, a tavaszi koncert sorozat nyitányaként olyan legendás művészek adnak felejthetetlennek ígérkező koncertet a Marionettszínház színpadán, mint Frankl Péter, Perényi Miklós és Ittzés Gergely. Kedvezményes jegyelővétel február 22-ig, 20% kedvezménnyel 4000 forint, a normál jegyár 5000 forint. Részletes program: www.eszterhaza.hu/programok.

 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!