Sopron és környéke

2019.03.31. 20:30

Nem tudta befejezni az előzést: négy autó ütközött a 84-esen Sopronkövesdnél - fotó

Hárman megsérültek a vasárnapi balesetben. A rendőrség tájékoztatott a részletekről.

kisalfold.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 84-es számú főút 102+650. kilométerszelvényében, vasárnap 17 óra 40 perckor. Egy 28 éves marcali férfi közlekedett személygépkocsival a főúton, Sopronkövesd felől, Nagycenk irányába. Haladása során egy előtte közlekedő autó előzésébe kezdett, azonban a manőver során észlelte, hogy az előzést egy szemből érkező tehergépkocsi miatt nem tudja befejezni. Megpróbált visszatérni a saját forgalmi sávjába, eközben a jármű jobb oldalával nekiütközött az előzött gépjárműnek, majd az úttest melletti árokba sodródott.

Négy autó ütközött a 84-esen Sopronkövesdnél. Fotók: rendőrség


A szemből érkező tehergépkocsi az ütközés elkerülése érdekében intenzíven fékezett, amelynek következtében egy mögötte haladó autó a jármű hátuljának ütközött. A baleset következtében három ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték - tájékoztatott honlapján a rendőrség hétfőn.

Vasárnap írtuk


18.32 - Négy jármű ütközött


Három személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a 84-es főút 106-os kilométerénél, Sopronkövesd térségében. Az egyik személyautó motortere kigyulladt, a lángokat a soproni hivatásos, valamint a nagycenki és a peresztegi önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt eloltották.


Az egységek áramtalanítják a járműveket és visszahűtik az izzó részeket. A mentők három embert kórházba szállítanak. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!