Sopron és környéke

2018.09.13. 09:03

MSZP-Párbeszéd - Jakál Adriennt jelölik képviselőnek Sopronban

Jakál Adriennt, a Párbeszéd soproni vezetőjét jelöli a lemondás miatt megüresedett önkormányzati képviselői helyre az MSZP és a Párbeszéd szövetsége.

kisalfold.hu

Jakál Adriennt, a Párbeszéd soproni vezetőjét jelöli a lemondás miatt megüresedett önkormányzati képviselői helyre az MSZP és a Párbeszéd szövetsége – jelentette be tegnapi közös sajtótájékoztatóján Jakál Adrienn és Póczik Roland, az MSZP helyi elnöke.


– Nehéz időszak áll mögöttünk. Levontuk a konzekvenciákat, a közös célok mellett kialakítottunk egy hasonló álláspontot. Az előttünk álló időszakban közösen, szövetségben fogunk együtt dolgozni az önkormányzatban és az önkormányzaton kívül is Sopronért, az itt élőkért – mondta [namelink name="Jakál Adrienn"].


– Jónak tartom, hogy az MSZP és a Párbeszéd szövetsége Sopronban is létrejött. Ezt meg-

erősítendően felkértem Jakál Adriennt, hogy csatlakozzon az MSZP közgyűlési frakciójához és vegyen részt annak munkájában. Ő ezt elfogadta – tette hozzá Póczik Roland.


A képviselőjelölt a legközelebbi közgyűlésen teheti le az esküt.

Címkék#Sopron#MSZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!