Sopron és környéke

2017.12.08. 17:57

Mikulás a Lilla-napokon Sopronban

Egy kis shoppingolásra csábít a sok kedvezmény, amit a VIII. Lilla-napok kínálnak a Sopron Plazában december 8- 9-10-én.

kisalfold.hu

Nem kell mást tenniük, mint a november 28-án, a Kisalföld napilapban megjelent Lilla magazinból kivágni a kuponokat és vásárláskor a pénztárnál leadni a kedvezményt adó üzletekben. Jelentős, akár 10–50 százalék kedvezmény érhető el.

​Szombaton díjmentes Mikulás-programok: csillámtetoválás, légvár és vidám fotózás is várja a kicsiket. Fotó: Kisalföld-archívum

Az akciós vásárlás mellett december 9-én, szombaton díjmentes Mikulás-programok is várják a látogatókat. Csillámtetoválás lesz 10–14 óráig, légvár 10–18 óráig, vidám fotózás a Mikulással 13–15 óra között. Az első 60  jelentkező Libri-meglepetést kap a Mikulástól! Ügyes kezek – karácsonyi kézművesjátszóház is várja a gyerekeket a Mosolyország jóvoltából 15–18 óráig. 


Az eseményen a Vöröskereszt és a Sopron Plaza adománygyűjtéséhez is lehet csatlakozni. Tartós élelmiszereket, könyveket, játékokat, ruhákat, tisztítószereket várnak. December 9-én, szombaton 14–18 óra között véradásra is lesz lehetőség.

Címkék#Sopron

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!