Sopron és környéke

2016.05.19. 12:51

Megszomjazott, lopott magának bort a csapodi férfi

A csapodi férfi ellen lopás miatt indított eljárást a Soproni Rendőrkapitányság.

kisalfold.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2016. február 11-én a kora délutáni órákban érkezett bejelentés arról, hogy egy ismeretlen személy a bejelentő lakásából több italt is ellopott.


A sértett a rendőröknek elmondta, hogy három napra elutazott és a hazaérkezését követően vette észre, hogy valaki a lakásának duplaszárnyas bejárati ajtaját benyomta és a házból több üveg italt lopott el.


A bejelentő arról is beszámolt, hogy korábban megbízott egy munkanélküli férfit, aki segített neki a házban bútorokat pakolni. A rendőrök rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható H. A. 53 éves csapodi lakost, akinek a lakókocsijában megtalálták az ellopott üres italosüvegeket és dobozokat. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.


A Soproni Rendőrkapitányságon a nyomozók az 53 éves férfi ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezték és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldték - közölte a rendőrség csütörtökön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!