Sopron és környéke

2018.02.19. 15:32

Meghalt a füstben egy férfi Ivánban

Egyedül élt házában az a hatvanhat éves iváni férfi, akit hétfőn holtan találtak a házában.

  Információink szerint valószínűleg gyertyát vagy gyufát használt, ami meggyújtotta a szoba berendezését, de hogy ez okozta-e a halálát, azt még vizsgálják. Annyit lehet tudni, hogy a segítője, aki mindennap betért hozzá, sűrű füstben találta. Azonnal értesítette a hatóságokat. 


A katasztófavédelem szóvivőjétől annyit tudtunk meg, hogy a rendőrség jelzésére vonultak a kapuvári hivatásos tűzoltók hétfő délelőtt Iván településre, ahol egy elhunyt személyt találtak egy házban. Tűzvizsgálati eljárás indult, mivel tűz nyomait is felfedezték az ingatlanban, de oltaniuk már nem kellett. A rendőrság a halálesettel kapcsolatban közigazgatási hatósági eljárást folytat le. Erre való tekintettel bővebb tájékoztatást nem is áll módjukban adni.

Korábban írtuk:


Mentő vonult egy füstölő házhoz Ivánban, ahol egy halottat is találtak - jelzete olvasónk.

"A rendőrség jelzésére vonultak a kapuvári hivatásos tűzoltók hétfőn délelőtt Ivánba, ahol egy elhunyt személyt találtak egy házban. Tűzvizsgálati eljárás indult hivatalból, mivel tűz nyomait is felfedezték az ingatlanban" - közölte portálunk kérdésére a katasztrófavédelmi igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!