Sopron és környéke

2018.11.05. 11:06

Már a karosszékből is megtervezhetik a saját temetésüket a bécsiek

Új szolgáltatásként online temetéskalkulátort indít a honlapján a Bécsi Temetkezési Vállalat. Segítségével még életében bárki megtervezheti az ízlésének és pénztárcájának megfelelő temetést.

kisalfold.hu

Hagyományos vagy természetközeli, urnás vagy koporsós temetés, koszorú vagy csokor – ilyen és hasonló kérdésekre kell választ adnia annak, aki a Bécsi Temetkezési Vállalat új, online temetkezési kalkulátora segítségével szeretné megtervezni a saját vagy az elhunyt hozzátartozója temetését.


Így nemcsak az garantált, hogy ha eljön az idő, a végső búcsú minden apró részletében megfelel az elhunyt elképzeléseinek, de a költségeket is kézben lehet tartani. A kalkulátor ugyanis a koporsó vagy a koszorú kiválasztása után rögtön annak az árát is megmutatja.

Sírok a Bécsi Központi Temetőben © PID / Schaub-Walzer

Aki nem tud dönteni, annak természetesen arra is lehetősége van, hogy online időpontot foglaljon a temetkezési vállalat valamelyik ügyfélszolgálatán.


A temetéskalkulátor november 1-jétől érhető el a Bécsi Temetkezési Vállalat honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!