Sopron és környéke

2019.04.17. 17:30

Lezárult a Lőver Program útfelújítási része Sopronban

Ahogy Farkas Ciprián fogalmazott, a Lőverek ébredezik Csipkerózsika álmából, kellő figyelmet fordított a kormány és a város a közlekedési körülmények javítására.

kisalfold.hu

– A kormány által finanszírozott Modern Városok Program részeként lezárult a Lőverek nagyszabású útfelújítása – jelentette be Fodor Tamás polgármester szerdai sajtótájékoztatóján. – Ennek keretében készült el a Lőver kerékpárút és az Egeredi úti csomópont, valamint megújult a Lánzséri út, a Károlymagaslati út, a Villa sor, a Lőver körút, a Városligeti út, a Felsőbüki Nagy Pál utca, a Panoráma út, a József Attila utca, a Vasvári Pál utca, a Tulipán köz, a Berzsenyi utca és a Citadella utca. Kialakítottak tíz új parkolót is. Az összberuházás 776 millió forintos kormányzati támogatásból valósult meg. 

 

Farkas Ciprián tanácsnok, a Lőver önkormányzati képviselője hozzátette: a Lőverek Sopron olyan ikonikus városrésze, mint a belváros. Az itteniekkel együtt örül, hogy a Lőverek ébredezik Csipkerózsika álmából, most kellő figyelmet fordított a kormány és a város a közlekedési körülmények javítására. A jobb aszfaltburkolat azonban senkit ne ösztönözzön nagyobb tempóra – hívta fel a járművezetők figyelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!