Sopron és környéke

2018.05.15. 09:20

Lánya gyilkosának szemébe akar nézni a Fertő tóban feldarabolva megtalált nő édesanyja

Egy hete összeomlott lelkileg a tisztességes, többgyermekes családanya.

Egy hete összeomlott lelkileg a tisztességes, többgyermekes családanya, Nagy Zsuzsa a Fejér megyei Rácalmáson. Múlt hét hétfőn közölték vele: már bizonyos, hogy lányának, Zsuzsának a testrészeit találták meg a Fertő tóban az osztrák rendőrök - írja a Bors.


A hosszú börtönévek után szabadult osztrák szadista, Alfred U. a feltételezett tettes, aki megfojtotta, feldarabolta, lefejezte a Bécsben dolgozó Zsuzsát. Testrészeit a Fertő tavi horgászkunyhója melletti nádasba hajigálta. (Az esetet korábban összefüggésbe hozták VV Fanni és a darnózseli hentes exfeleségének eltűnésével is.)



– Előtte szombaton jöttek a rendőrök, hogy levegyék a nyálat a DNS-azonosításhoz – elevenítette fel a Borsnak a talpig feketébe öltözött, meggyötört arcú asszony. – Én biztos voltam benne, hogy nem a lányom a megtalált áldozat, hiszen utoljára, amikor beszéltünk, minden rendben volt vele. Ezután rögtön írtam neki, de amikor nem válaszolt, nagyon megijedtem. Amikor aztán hétfőn közölték, hogy ő az, még mindig nem akartam elhinni. Utoljára a halála előtt egy héttel beszéltünk, az ételről panaszkodott, azt kérte, főzzek neki. Ha akkor tudom, hogy ez lesz az utolsó... – zokogta Zsuzsa.

 

Telefonján őrzi lánya fényképét a gyászoló anya

Kép forrása: borsonline.hu


– Nehéz felfogni, hogy soha többé nem látjuk. Nem értem, hogy egy ilyen embert, mint a gyilkosa, hogyan engedhettek ki azok után, amit korábban tett. Hogyan ítélhették úgy a szakemberek, hogy szabadon kószálhat? A szemébe akarok nézni annak az embernek, kint akarok lenni a tárgyalásán! Ha szemtől szembe lehetnék vele, még az üvegfal sem állíthatna meg! – jelentette ki elszántan a gyászoló anya.


Lánya hat éve költözött Bécsbe, ahol alkalmi munkákból élt és egy szállón aludt. Arról sem az édesanyja, sem a közeli barátai nem tudnak, hogy prostituáltként kereste volna a kenyerét. Ellenben azt állítják: a meggyilkolásával gyanúsított Alfrédet korábbról ismerhette, ugyanis tanúk látták őket vitatkozni a bécsi pályaudvaron. Tehát bizonyos, hogy nem először találkoztak azon a tragikus napon.


Az áldozatnak van egy nevelőszülőknél élő, 12 éves fia, aki még nem tudja, mi történt az édesanyjával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!