Sopron és környéke

2018.09.23. 19:50

Közterületet tisztítottak a Tigrisek Sopronban a hulladékgyűjtés világnapja alkalmából - sok fotó

A Tigrisek kosárlabda klub felhívására a kicsiktől a nagyokig, az edzőktől a szülőkig sokan szorgoskodtak a Gyár utca, a Vitnyédi utca, de még a piac környékén is, hogy tisztaságot teremtsenek a város azon térségében.

kisalfold.hu

A hulladékgyűjtés világnapja alkalmából a százötven tagot számláló Soproni Tigrisek SE vezetése először szervezett közterület-tisztítási akciót vasárnap délután.


Nagy Tamás egyesületi elnök kiemelte: önkéntes munkájukkal arra hívják fel a figyelmet, hogy a városban mindenki jobban ügyeljen az utcák, terek, járdák tisztaságára.

 

Fotók: Magasi Dávid


Az elnök megköszönte az önkormányzat segítségét is: a városvezetés kezdeményezésüket kesztyűkkel, zsákokkal, egyéb eszközökkel és az összegyűjtött hulladék elszállításával támogatta.


A Tigrisek kosárlabda klub felhívására a kicsiktől a nagyokig, az edzőktől a szülőkig sokan szorgoskodtak a Gyár utca, a Vitnyédi utca, de még a piac környékén is, hogy tisztaságot teremtsenek a város azon térségében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!