Sopron és környéke

2017.04.11. 20:04

Közönségszolgálati centrumot avatott a TAEG Sopronban - fotók

A Lignova könnyűszerkezetes lakóházak közönségszolgálati centrumát avatták fel kedden a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. (TAEG) Bánfalvi úti telephelyén.

 Dr. Jámbor László a TAEG Zrt. vezérigazgatója a megnyitón vázolta hogyan kapcsolódik a klasszikus erdőgazdasági tevékenység és a könnyűszerkezetes házgyári program. Azt is elmondta, hogy korábban főként külföldön értékesítették a könnyűszerkezetes házaikat, tavaly viszont már többségben volt a hazai megrendelés, idén pedig egyértelműen a belföldi kereslet a meghatározó. Ezért is fontos a közönségszolgálati centrum, ahol az ügyfelek választhatnak a különböző színvonalú berendezések között.

Közönségszolgálati centrumot avatott a TAEG


Fodor Tamás polgármester és Firtl Mátyás országgyűlési képviselő megköszönte azokat a beruházásokat, amelyeket a TAEG a turizmus fejlesztése érdekében végez a városban és a parkerdőkben. Bitay Márton Örs, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára hangsúlyozta, a gazdaság erősödésének köszönhető, hogy nő a fizetőképes kereslet és nagy az igény a lakások, valamint a kész házak iránt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!