Sopron és környéke

2015.05.12. 15:18

Kórházi ágyak várnak fuvarosra - Badenből kellene Sopronba elhozni

Egy ausztriai felajánlásnak köszönhetően tizenhat darab szülészeti ággyal bővülhet a Soproni Gyógyközpont eszközállománya. A fuvart kell megoldani.

kisalfold.hu

  
Segítségkéréssel fordult szerkesztőségünkhöz olvasónk. Mint elmondta, immár negyed évszázada dolgozik az egészségügyben Ausztriában.

Jelenlegi munkahelyén Badenban átépítik, illetve korszerűsítik az ottani kórházat. Így jött a gondolat, hogy milyen jó lenne, ha még teljesen jó állapotban lévő, babapelenkázó résszel felszerelt szülészeti ágyakat felajánlhatnák a Soproni Gyógyközpont javára.

A gondot az elszállítás jelenti. Volt egy fuvaros, aki vállalta volna az elhozatalt, de ez nem jött össze.

Így néz ki az ágy
Így néz ki az ágy


A kórház Sopronból mintegy ötven kilométerre található. S már egy 3,5 tonnás kisteherautó is elég nagy lenne ahhoz, hogy az eszközöket bepakolhassák. Olvasónk elérhetősége: [email protected].

A felajánlásról a Soproni Gyógyközpont is tud. Megkeresésünkre közölték, örömmel fogadják az eszközöket. Az elszállításban azonban valóban segítséget várnak.

Az ágyak mellett közel 200 leveses csészét is felajánlana olvasónk, például hajléktalanszállónak. Azokat személyesen is elviszi, ugyanis a csészéket már otthonában tárolja. Bővebb felvilágosítás a [email protected] címen kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!