Sopron és környéke

2018.06.13. 09:47

Kitáncolt elismerések

A Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI, illetve a Soproni Pendelyes Kulturális Egyesület művészeti csoportjai, táncosai szép eredményekkel zárhatják a tanévet.

kisalfold.hu

Bognár Adrián kapta a Kisbokrétás-díjat a Gyermek Néptáncosok XIII. Országos Szólótánc Fesztiválján Szarvason, a Sátoraljaújhelyen megrendezett országos néptáncversenyen pedig harmadik helyezést ért el. A Sopron Táncegyüttes 2. helyezést kapott a Zalai Kamaratánc Fesztiválon Varga János koreográfiájával. A táncot Fajkusz Levente és Szalai Dóra, a Sopron Balett táncosa adta elő, közreműködött a Kanizsa Csillagai zenekar. A Bakony Néptáncfesztivál is ezüstérmet hozott Maráz Istvánnak, Gyémánt Ádámnak és Gyémánt-Csontos Líviának. A Szivárvány Regionális Gyermek Néptánc Fesztiválon arany minősítést és jelölést kapott a Pendelyes Táncegyüttes. Ezenkívül az iskola három csoportja kapott két ezüst és egy bronz minősítést.

Címkék#Sopron

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!