Sopron és környéke

2018.07.05. 12:44

Két körözött férfit is elfogtak tegnap Sopronban - egyiküknél kábítószer is lehetett

Az elmúlt 24 órában a megyében két körözött személyt fogtak el a rendőrök. Egyiküknél kábítószergyanús anyagot is találtak.

A soproni járőrök július 4-én 16 óra 45 perckor a városban ellenőriztek egy 22 éves sumonyi lakost. Az intézkedéskor megállapították, hogy a férfit a Pécsi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözi. A rendőrök N. Krisztiánt a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

 


Szintén Sopronban - július 4-én 20 óra 40 perckor - az autóbusz végállomásán intézkedtek a rendőrök egy 17 éves fiatalkorú fiúval szemben. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a fiút a Soproni Rendőrkapitányság egy büntetőügy kapcsán körözte, ezért őt elfogták. A ruházatának átvizsgálásakor a fiatalkorú zsebéből három darab alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi törmeléket tartalmazó anyag került elő, amit a rendőrök lefoglaltak. A fertőrákosi fiatalt előállították és a rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!