Sopron és környéke

2018.02.26. 12:42

Jobban van Csiszár Ákos soproni képviselő

Sportos, egészséges életmódja remélhetőleg átsegíti a nehézségeken Csiszár Ákost.

kisalfold.hu

[namelink name="Csiszár Ákos"] az első olyan soproni élvonalbeli labdarúgó – SLC, BVSC, Győri ETO, FTC, Matáv Sopron voltak pályafutásának állomásai –, akiből később önkormányzati képviselő lett. Sportos, egészséges életmódja remélhetőleg átsegíti a nehézségeken a 43 éves képviselőt, akit a csütörtöki soproni közgyűlésen kellett újraéleszteni.

Csiszár Ákos


 

Csiszár Ákos napjainkban az SC Sopron utánpótlás-nevelő klub elnöke. A városatya a sportban tanultakat képviselőként is jól tudta kamatoztatni. Talán az általa diktált túlhajszolt munkatempó vezethetett oda, hogy csütörtökön a soproni városházán munka közben rosszul lett. A kórházi kezeléseknek köszönhetően már jobban van, az állapota stabilizálódott. Az érte aggódóknak a család közleményt adott ki, amelyben tájékoztatja az olvasókat.


„Ákos testvérem a gyors és szakszerű segítségnek köszönhetően a körülményekhez képest jól van, de most pihenésre van szüksége. A vizsgálatok még folyamatban vannak, így bővebbet még nem tudunk tájékoztatásul adni. Az ő nevében is köszönjük a sok aggódó és biztató üzenetet, ez erőt ad a gyógyuláshoz, sokat jelent mindannyiunknak" – írta közösségi oldalán a képviselő testvére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!