Sopron és környéke

2019.06.02. 16:05

Játékváros várta a kicsiket - vidám nap a gyermekek legnagyobb örömére Sopronban - sok-sok fotó

A városi gyermeknap a legvidámabb, legzsibongóbb napja a Jereván lakótelepnek Sopronban, ahol idén is kicsiket és nagyokat igazi játékváros várta a Kodály téren.

kisalfold.hu

Ugrálóvárak, arcfestés, színpadi előadások, kisvonat, a legkisebbeknek külön hagyományos fajátékok játszóparkja, csúszda várták a gyermekeket és a családokat, soproni fiatal tornászok bemutatója, a Pendelyes műsora, a bábszínház, de a szülőknek szánt késődélutáni koncert is mind népszerűnek bizonyult, a megszokottnál is színesebb és változatosabb programkínálat során.


A vidám színpadi műsorok mellett, tűzoltó- és rendőrautóba, a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön rabszállítójába és mentőautóba is beszállhatnak a gyermekek. A Városi Gyermeknapot a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzata szervezte.

 

Éljen az ugrálóvár!


A várva várt, népszerű ajándéksorsolásban dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok és Csiszár Szabolcs, városi sportfelügyelő is részt vett, aki igazán sportos tombolatárgyakat adott át a szerencsés nyerteseknek. A Jereván lakótelep legvidámabb, legnagyobb, legzsibongóbb, legszebb ünnepe minden évben a gyermekek nagy napja, amikor minden a gyermekek örömére, Sopron egyik legjobb helyén, amely a folyamatosan szépülő, fejlődő Jereván lakótelep van – mondta köszöntőjében Tóth Éva, a Jereván településrészi önkormányzat elnöke. 


Dr. Farkas Ciprián a jelenlévőknek arról szólt, hogy a családok számára minden nap gyermeknap, hiszen ők a legfontosabbak. A cél az, hogy minél több gyermek szülessen, melyet a kormány intézkedései is támogatnak. A Jereván lakótelepen erős a közösségi élet, amit az is bizonyít, hogy a Városi Gyermeknapnak is a településrész adhat otthont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!