Sopron és környéke

2017.06.20. 21:58

Ilyen volt a Pipacs Fesztivál Nagylózson - fotók

Az összefogásról, a civilek együttműködéséről szólt a hétvége Nagylózson, a Pipacs Fesztivál szombat reggeltől vasárnap estig ígért tartalmas kikapcsolódást.

 A horgásztavon már szombaton reggel elkezdődött a pecások versenye, közben a nagyjátszótéren átadták a fészekhintát. A Virágfüzér Óvodában tánccal köszöntötte a résztvevőket a Jazz Dance Team, majd elkezdődött a „gyermekmennyország", ahol az óvodai dolgozók, a könyvtár és a sportklub jóvoltából készíthettek a gyerekek játékokat.  

Ilyen volt a Pipacs Fesztivál Nagylózson.



Az önkormányzat épületében Magyarné Derszib Eti akvarelljeinek kiállítása nyílt meg. Sopron Város Mazsorett Csoportja előadása is várta a családokat,de volt még homokszobrászat, koncert, tombola, kézművesség és természetesen foci. Az óvodások és az iskolások műsort adtak, fellépett Somogyi András humorista, a sztárvendég Bódi Csabi volt.  Vasárnap a Csavar Színház Az asszony című családi meséjét adta elő a kultúrházban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!