Sopron és környéke

2018.06.25. 11:07

Idén is lesz GYSEV-stand a VOLT-on

Idén is lesz GYSEV-es stand a VOLT Fesztiválon: a vasúttársaság menetjegy vásárlási lehetőséggel, forgalmi szimulátorral, vasútbiztonsági bemutatókkal, selfie-versennyel, játékokkal és nyereményekkel várja a fiatalokat.

kisalfold.hu

A tavalyi évhez hasonlóan idén is kitelepül a VOLT-ra a GYSEV. A vasúttársaság munkatársai a GYSEV-Soproni Egyetem sátorban várják az érdeklődőket. Lehetőség lesz vonatjegy vásárlására, hiszen a GYSEV-standon kitelepített jegypénztárt állít fel a vasúttársaság, amely kedden délután 2 és este 6, szerdától szombatig pedig délelőtt 10 és este 6 óra között tart nyitva.


A fesztiválozóknak színes programokat kínál a zöld-sárga vasút standja: lesz selfie-verseny a cég Instagram oldalán, ennek szlogenje #lüktessvelünk. Emellett a GYSEV munkatársai játékos személyiségtesztekkel, szerencsekerékkel és kvízjátékokkal várják az érdeklődőket – mindezt értékes nyereményekért.


A vasúttársaság idén is kihasználja a lehetőséget a tudatformálásra, és a vasúti közlekedés biztonságára hívja fel a sátorba látogatók figyelmét. Emellett a biztosítóberendezések működését bemutató forgalmi szimulátort is kipróbálhatnak a fiatalok tt GYSEV-standon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!