Sopron és környéke

2019.06.28. 08:40

Házasság lett a VOLT-os buliból: Emőke és Máté a soproni fesztiválon ismerkedett meg - fotók

Menyasszonyi ruhában sétált be a VOLT kapuján Pete-Pikó Emőke, aki férjével, Kocsis Mátéval tíz évvel ezelőtt a fesztiválon ismerkedett meg. Az ifjú pár arra is emlékszik, milyen dal szólt, amikor meglátták egymást.

Szükösdi Judit

- Tíz évvel ezelőtt a VOLT-on ismerkedtünk meg, ennek apropóján tartjuk itt a kreatív fotózást - mondja a kisalfold.hu-nak Kocsis Máté. A pár egy hónapja házasodott össze, jelenleg Budapesten élnek, az ifjú feleség sopronkövesdi. 

Pete-Pikó Emőke és Kocsis Máté 10 éve talált egymásra a VOLT-on. Fotók: Mészáros Mátyás

Pete-Pikó Emőke és Kocsis Máté 10 éve talált egymásra a VOLT-on. Fotók: Mészáros Mátyás

- Miután megláttuk egymást, még sokáig találkozgattunk, szép lassan kialakult közöttünk a szerelem - meséli mosolyogva Pete-Pikó Emőke.

Fotó: Mészáros Mátyás

Fotó: Mészáros Mátyás

A fiatalok arra is emlékeznek, hogy a nulladik napon pillantották meg egymást, hajnal egykor egy kisebb buliban, amikor is az Edda A kör című dala szólt. Idén három napra jöttek a fesztiválra, Emőke a Black Eyed Peast várja a legjobban, míg férje inkább a magyar zenekarokra kíváncsi.


A fotózás után siettek is átöltözni, hogy odaérjenek a koncertekre, addig is boldogan fogadták a gratulációkat.

Fotó: Mészáros Mátyás

Fotó: Mészáros Mátyás

 

[connected id="2601152" position="full"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!