Sopron és környéke

2019.03.30. 21:15

Halálos baleset történt a 84-es főúton Sopronkövesdnél - borzalmasan összetörött az autó - fotók

Felborult, majd árokba került egy autó, egy ember meghalt.

kisalfold.hu

Vasárnap


A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, március 31-én 0 óra 30 perctől az érintett útszakaszon ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

 

Fotók: Police.hu

Fotók: Police.hu


20.53 - Félpályás útzár


Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. március 30-án 19 óra 32 perc körül a 84-es számú főúton, Sopronkövesd és Pereszteg között. Eddig tisztázatlan körülmények között egy autó letért az útról, majd felborult. A sofőr a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon - a szemle és a műszaki mentés idején - rendőri irányítás mellett, félpályán haladhat a forgalom.


Kérjük az arra haladó gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek - írja a Police.hu.

 

20.24 - Tragédia történt


Felborult és az árokba került egy gépkocsi a 84-es főút 104-es és 105-ös kilométerszelvénye között, Sopronkövesd és Pereszteg között. A járműben csak a vezetője utazott, aki a mentők megállapítása szerint meghalt a balesetben. A soproni hivatásos tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol jelenleg félpályán halad a forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!