Sopron és környéke

2017.07.02. 10:03

Frontális karambol volt Pusztacsaládnál, vádat emeltek a sofőr ellen

A közlekedési balesetben egy személy súlyosan, másik két személy könnyen sérült meg.

kisalfold.hu

A Soproni Rendőrkapitányság közúti baleset okozásának vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást G. A. 33 éves simasági lakos ellen - írja a police.hu.


 A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2016. március 3-án 7 óra 40 perckor közlekedett a 8621-es számú úton Iván irányából Pusztacsalád felé. A 15-ös kilométerszelvényében nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó és forgalmi okból megálló jármű mögött. A járművezetőnek az ütközést fékezéssel és balra kormányozással sikerült elkerülnie, azonban az úttesten megcsúszott majd átsodródott a menetirány szerinti baloldalra, ahol frontálisan összeütközött az ott közlekedő járművel. A közlekedési balesetben egy személy súlyosan, másik két személy könnyen sérült.


 A közúti közlekedési balesetet okozó 33 éves sofőrt az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki.


 A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!