Sopron és környéke

2019.08.15. 19:41

Forgalomkorlátozásra kell számítani Sopronban

A Páneurópai Piknik és határáttörés 30. jubileumi évfordulóján nagyszabású ünnepi események lesznek a belvárosban.

kisalfold.hu

A Páneurópai Piknik és határáttörés 30. jubileumi évfordulóján nagyszabású ünnepi események lesznek Sopronban. A kulturális, szórakoztató rendezvények mellett, magas szintű nemzetközi találkozó helyszíne lesz a belváros augusztus 19-én, hétfőn.


A rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében a város több érintett utcájában és a történelmi belvárosban is korlátozni fogja a rendőrség a gépjárművek parkolását már a rendezvényt megelőző napon. Az érintett ingatlanok tulajdonosai a postaládájukba is kapnak értesítést. Kérik, hogy figyeljék a közlekedési táblákat, az ideiglenes forgalmi rendet. Augusztus 19-én reggel 8 és 16 óra között számítani kell a város közlekedésében időszakos korlátozásokra is.


A Várkerületen, a Mária szobor környékén augusztus 17-én és 18-án, illetve 20-án a Sopron Piknik miatt kell forgalomkorlátozásra számítani. Már péntek reggel hat órától lezárják az Ógabona tér, az Ikvahíd, valamint az Árpád utcákat a Várkerület kereszteződésében. A lezárásokat várhatóan augusztus 19-én, 19 órakor oldják fel. Ebben az időszakban a tömegközlekedés útvonala is megváltozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!