Sopron és környéke

2019.08.27. 16:56

Fidesz-KDNP: leadták az ajánlásokat Sopronban

A Fidesz-KDNP soproni polgármesterjelöltje és képviselőjelöltjei a szükséges ajánlások többszörösét gyűjtötték össze. Az ajánlóíveket tegnap reggel adták le a választási irodán.

Kisalföld napilap

– Alig telt el két nap az őszi helyhatósági választás kampányidőszakából, de a Fidesz–KDNP soproni képviselőjelöltjei a szükséges ajánlások többszörösét kapták – jelentette be a Hűségzászlónál tegnap délelőtt tartott sajtótájékoztatón dr. Farkas Ciprián, aki a pártszövetség soproni polgármesterjelöltje. – Valljuk, hogy egy közösség bölcsessége többet ér, mint egy szűk grémium ötletelése. A jövő Sopronát a helybéliekkel együtt kívánjuk megálmodni és megvalósítani. Ezért továbbra is szeretnénk bekopogni az itt élő emberekhez, hogy meghallgassuk őket.


Dr. Farkas Ciprián polgármesterjelölt végül bemutatta az őszi önkormányzati választáson induló Fidesz–KDNP képviselőjelöltjeit. E szerint Filep Márk, Magas Ádám, Csiszár Szabolcs, Tóth Éva, dr. Simon István, Péli Nikoletta, Sass László, Pongráczné Várnai Mária, Juhász Adrienn, Abdai Zsolt, Mágel Ágost és Stöckert Tamás várja majd a szavazók voksait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!