Sopron és környéke

2016.06.13. 15:04

Fertőszentmiklósról indult - Országos siker a megyei webfejlesztők hobbiprojektje

Fertőszentmiklóson működő 11 fős Feki Webstudio munkatársai úgy döntöttek EB tippjátékot készítenek maguknak. A lelkesedés magával ragadta a csapatot, úgy döntöttek mindenki számára ingyenesen elérhetővé teszik a tippjátékot.

kisalfold.hu

Többen szeretjük a focit és követjük az EB-t a cégben. Ezért azt javasoltam néhány hete, hogy a cégen belül rendezzük tippversenyt – mutatta be a siker kezdeti lépéseit Fekete Attila, ügyvezető.


„Jó-jó, de hova írjuk?" – Hangzott el a fontos kérdés egyik webfejlesztőtől. - Táblára, füzetbe, online táblázatba... – Jöttek a válaszok. Én szívesen készítek a játéknak honlapot, így akár használhatják mások is! – Mondta Zsolt, fiatal fejlesztő.


Neki is látott a szakember és néhány napon belül indítható volt a regisztráció a www.EBjatek.hu-n. Bár számítottak rá, hogy a látogatók szeretni fogják a honlapot, meglepődve tapasztalták, hogy pillanatok alatt több száz, majd később több ezer fő csatlakozott a játékhoz.


Mindezt úgy, hogy nyeremény, ajándék nincs, hiszen a fejlesztők figyeltek arra, hogy semmilyen törvénybe ütköző vagy megkérdőjelezhető tevékenységet ne folytassanak.


Jelenleg közel 6.000 fő csatlakozott, nagy részük rendszeresen tippel. A felhasználók több mint 700 csoportot hoztak létre, melyek közt ismert cégek, szervezetek saját csoportjai is megtalálhatók.


- A visszajelzések alapján már most megérte a fejlesztésre fordított idő. Rengeteg jó véleményt kaptunk és ami igazán örömteli számunkra, hogy több ezer felhasználónak adunk lehetőséget játszani azzal a tudással, amivel rendelkezünk. Cégek, civil szervezetek, baráti társaságok egyszerű és könnyen kezelhető honlapon követhetik saját és társaik tippjeit – zárta az ügyvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!